Julefilmene vi elsker

Disse favorittene får deg garantert i julestemning!

Julefilmene vi elsker
Julefilmene vi elsker
Publisert Oppdatert
I desember er det lite som kan måle seg med en julefilm full av deilig romantikk, komplikasjoner og magi. Vi har funnet fram til 7 av våre største julefavoritter. Nytes med popcorn, levende lys og fyr på peisen.

Les også: Dette gjør dagen bedre

Les også: Alltid på topp

Les også: Sov deg slank


Love Actually

Denne filmen er det umulig ikke å like. Med mange historier spunnet rundt og i hverandre fylles vi med beundring, sympati, omsorg, kjærlighet og glede. Her spenner det fra klisne klisjeer til rørende tankevekkere. En nydelig julefilm som må sees hvert år.
Last Holiday

Dette er en feelgood-film med stor F! Den enkle historien heves av gode skuespillere og nydelige omgivelser. Et luksushotell i de vakre, tsjekkiske alper lager en fantastisk ramme for filmen som er full av humor og søt romantikk.
Home alone

Trenger vi si mer? Magi, nestekjærlighet, humor og uskyldig rampestreker er en perfekt miks for en fantastisk familiefilm. Vakker julemusikk og nydelige dekorasjoner gjør at julestemningen er til stede i hver eneste scene. En klassiker for oss som er født på 80-tallet!Miracle on 34th Street

Her får man en gammledags historie i ny innpakning. Julens magi settes på prøve, og kjærligheten blir selvsagt det samme. En kjekk mann, en søt historie og barnslig magi gjør at denne filmen er en av julens store vinnere.
White Christmas

Ønsker du deg mer av den gode, gammeldagse romantikken? Her er det masse av den! Vakker dans og musikk, flotte kjoler og uskyldig forelskelse skaper en flott ramme rundt denne 50-tallsklassikeren. Mer romantisk enn dette blir det nok ikke.
The Holiday

Kjærlighetssorg, selvransakelse og tøffe valg pakkes inn i en lun og sjarmerende julestemning med masse humor, gode replikker og fantastiske karakterer. Denne filmen har alt. Har du ikke vært så begeistret for Jude Law hittil, blir du det i hvert fall etter å ha sett denne filmen. Denne godbiten av en julefilm kan sees igjen og igjen.While you were sleeping

Dette er Sandra Bullock på sitt aller beste. Naturlig, uskyldig og keitete vakker. Herlig julestemning, nydelige, sarte scener og usyldig humor gjør dette til en fantastisk førjulsfilm. Deilig feelgood-musikk får oss i godt humør og den søte historien gjør oss behagelig optimistiske.

fdsds jhkkk gghjjkk hkhk ferdig llllkkk hlll

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen