Du stråler!

Du skal føle deg vakker under svangerskapet, få gode tips her!

Publisert Oppdatert
Om mange gravide kvinner sier vi "Du stråler", "Du ser så sunn ut!". Dette er hyggelige ting for gravide å høre, men tror de egentlig på dem?

En av de vanskeligste tingene en gravid kvinne prøver å takle gjennom et sunt, problemfritt svangerskap, er å føle seg vakker til tross for sin fysiske vekst. Det er lett å bli deppa av det moderne synet på hvordan en kvinne skal se ut, med en smal midje og minimale hofter. Vi kvinner legger mye press på oss selv, ikke sant?

Føl deg bra med utseendet!

Det enkle ville være å surfe på bølgen og ikke bry seg om hvordan utseendet endrer seg gjennom svangerskapet. Men de fleste kan sikkert være enige om at det er lettere sagt enn gjort. Istedenfor bør vi gjerne ta fem minutter ekstra på å forsikre oss om at vi føler oss klare til å bli sett, selv om du bare skal på butikken og handle mat. Det kan virkelig påvirke hvordan andre ser på deg dersom du føler deg bra med deg selv.

Om du føler deg klar for verden hver dag, er det større sansynlighet for at du vil svare på utfordringer med entusiasme fremfor frykt eller selvforaktelse.

Dette betyr ikke at du må pynte deg med smykker og penklær hver dag. Det betyr at du skal bruke tid på deg selv, selv om det betyr at du må stå opp 15 til 30 minutter tidligere enn normalt.

Slik blir dagen god

  • Når dagen din begynner, start med å sette deg ned med et glass juice og litt frokost. Det er ikke bra for fordøyelsen å begynne husplikter eller annet før du har spist skikkelig. Ta det med ro og nyt stillheten.

  • Drikk 8-10 glass med vann hver dag. Følger du den rutinen, vil huden og fordøyelsen være takknemlig. Babyen trenger også væsken!

  • Prøv å få dusjet før noen andre er våkne, du kan også kanskje dusje før du legger deg slik at du slipper dusjen om morgen. Da gir du deg selv en rolig stund helt for deg selv.h

  • La håret være enkelt. Kanskje det ikke er så lurt å la det vokse fordi dette kan medføre frustrasjon dag ut og dag inn helt til du får det som du vil ha det. Hold håret til en kjent, flatterende stil som skaper minimalt med ekstraarbeid for deg og som får deg til å føle deg komfortabel.

  • Din manns klær er sikkert store og gode nå som du er gravid, men det beste for deg er å ha dine egne gravidklær slik at du fremdeles føler deg feminin.

  • Når du har en stund for deg selv iløpet av dagen, bruk den til å slappe av, selv om det bare er for 30 minutter. Les en bok, hekle, skriv en mail, kjøp et magasin, kanskje trenger du en hvil?

  • Husk at du føler deg bedre om du bruker tid på deg selv og gjør en liten del av dagen din egen. Familien din vil også være glad for det!    Kilde: Thelaboroflove.comNyttige tjenester

FORUM

Underholdning