Elektroniske julekort

Om du er sent ute med julekortene i år, så kan du enkelt sende julekort på e-post. Gjør deg litt flid og lag personlig julekort eller julebrev som garantert kommer frem før jul.

Publisert Oppdatert
Ferdige julekort.

Julekort.no kan du sende ferdige julekort til venner og kjente. Velg et kort du liker, legg inn e-postadressen til mottakeren og din egen e-postadresse. Skriv en julehilsen og send i vei.
Disse kortene blir kanskje ikke så personlige, men de er bedre enn ingenting.

Vanilla Art har animarte julekort med musikk som du velger selv. Også her er det plass til en julehilsen.

 

Les også: Julekort på 1-2-3

Kreativ uten saks og lim.

Med programmer som f.eks Word, Powerpoint og Photoshop kan du lage dine egne julekort og julebrev. Pynt opp med bilder og fine farger og send dem som vedlegg i en e-post.
Pass på så dokumentene ikke blir for tunge. Ikke alle har ubegrenset med plass i innboksen sin.

Du kan også pynte opp en en helt vanlig e-post, dersom du kan skrive e-posten i HTML-format. Men husk på at mottakeren også må ha støtte for HTML, ellers vil bilder og annen pynt legge seg som vedlegg og det vil ikke se like pent ut.

Når du er for sent ute likevel.

Vi har vel alle fått et julekort uten at vi har rukket å sende noe til avsenderen. Og noen ganger kommer jula litt for fort.
Men i romjula har vi kanskje tid og lyst. Skriv et nyttårsbrev med bilder fra året som har gått. Skriv langt og personlig og send i vei.
Disse brevene kan med fordel skrives ut og sendes pr post også.

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning