Stol på magefølelsen

Slik blir kjolejakten en opplevelse for livet.

Stol på magefølelsen
Stol på magefølelsen
Publisert Oppdatert
Endelig har tiden kommet, du skal ut og finne drømmekjolen! Du har kanskje allerede noen ønsker og ideer? Lite kan måle seg med følelsen av å ha funnet kjolen. Husk bare at veien fram til målet også er en viktig del av opplevelsen.

Her får du gode råd fra Kari Saga hos Queen brudesalong i Lillestrøm om hvordan du gjør salongbesøkene så vellykkede og fantastiske som mulig.

Et åpent sinn

Vær alltid åpen for å prøve modeller du ikke har sett for deg på forhånd, slik at man kan finne rett fasong til din kropp. Jeg ser ofte bruder som blir positivt overrasket. En kjole kan se veldig annerledes ut på en henger enn på deg.

Begynn i tide

Den generelle leveringstiden på brudkejoler er 3-6 måneder, så hvis du har spesielle ønsker lønner det seg være tidlig ute. Men butikken er jo alltid fylt opp med flotte kjoler i ulike størrelser, så uansett tidsperspektiv vil du kunne finne en kjole som passer deg!

Bevisst budsjett

Noen har sett mange kjoler på nett før de kommer, mens andre ikke har begynt å se enda. Uansett er det lurt å ha satt seg et lite budsjett da kjoleprisene varierer fra 2000 til over 20.000 kroner.

Akkurat passe

Prøv gjerne mange ulike kjoler når du er i salongen, men begrens deg noe. Prøver du for mange kan det ta lenger tid å finne fram til hva du ønsker deg.

Sett av tid

Vi i salongen setter alltid av en time til hver brud. Vi er opptatt av å bruke god tid på kunden og syns også det er fint om bruden selv også har en åpen timeplan denne dagen, slik at det ikke blir stress og mas.

Gode hjelpere

Ta gjerne med deg noen du stoler på til prøvingen. Én eller to personer er et passende antall, for eksempel mor og forlover er to gode hjelpere. Jo flere personer, jo flere meninger. Er det for mange involvert kand et fort bli litt forvirrende for bruden.

Husk brudgommen

Send gjerne brudgommen til time raskt etter at du har funnet kjolen din. Er dere på jakt etter noe spesielt kan det være lurt å være tidlig ute. Skal han leie antrekk blir de mest populære datoene raskt booket, og skal han kjøpe, kan det også være leveringstider å forholde seg til når det gjelder herreantrekk.

Kos deg

Å prøve brudekjole skal være gøy, ikke stressende. Ta deg god tid, slapp av og nyt letingen.

Din kjole

Stol på din egen magefølelse. Det er hverken mor, forlover, søster eller venninnen din som skal velge. Dette er din kjole og din dag.

Få mer inspirasjon på Queen brudesalongs bryllupsblogg!


ekstra

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning