Bli medlem

Kvinneguiden har flere populære tjenester. En del av dem krever at du registrerer deg. Vi har ingen helhetlig registrering som gjør at du automatisk kan bruke samme innlogging. Denne siden viser deg hvilke tjenester som krever registrering, eller som gjør at du ved å registrere deg får tilgang til ekstra finesser.

Publisert Oppdatert
Magasinet, Kvinneguidens hovedside.

Ønsker du å skrive artikler for oss, eller kommentere artikler andre har skrevet må du sende /> en mail.

Diskusjonsforumet

De fleste rommene i Kvinneguidens forum er åpne, det vil si at du kan skrive innlegg som Gjest. Dagbøkene og rommet for personlige meldinger er kun for registrerte brukere. Om du registrerer deg her og logger inn, vi du få tilgang til flere finesser: eget unikt brukernavn, vise nye innlegg siden sist, abbonere på tråder, sende og motta pm, legge til ett bilde (avatar) ved brukernavnet ditt mm.

Du kan registrere deg i forumet på denne siden />.

Kvinneguiden TREFF

Ett treffsted på nettet 100% fri for sexannonser.Om du vil svare på annonser trenger du ikke registrere deg, men for å legge inn en annonse må du opprette en profil på denne siden />.

Kvinneguidens markedsplass

Kvinneguidens markedsplass er ett tilbud til prvatpersoner for salg og kjøp av brukt utstyr. Du trenger ikke registrere deg for å svare på en annonse, men ønsker du selv å legge ut en gjenstand til salg må du registrere deg først />.

Bryllup- og brudekjolegalleri

I vårt galleri finner du til en hver tid det aller siste innen brudemote. Om du vil legge inn dine egne bilder, eller komentere bildene som allerede ligger ute må du registrere deg her />. Når du er innlogget har du også mulighet til å sende postkort av bildene, eller legge inn ditt eget bilde og sende dette som postkort.Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning