SAMSUNG SMART TV

Slik bør du vise frem julens bilder

Gjør det enklere å vise frem dine beste minner.

SMART: Med et kamera som snakker med TV-en blir det enklere vise frem årets minner.
SMART: Med et kamera som snakker med TV-en blir det enklere vise frem årets minner. Foto: FOTO: Thinkstock
Publisert Oppdatert

Med det nye Samsung SH100-kameraet kan du lene deg tilbake i sofaen, etter festen eller ferien, og vise bildene på TV-en ved hjelp av noen få taster. Kabler trenger du nemlig ikke for å koble til dette kameraet.

Det eneste du må gjøre er å koble kameraet trådløst til din TV, og umiddelbart er du klar for å streame dine bilder og videoer direkte til din Samsung Smart TV.

Et smart kamera

Hvis du er vant med smarttelefoner, så vil du føle deg hjemme med dette profesjonelle kameraet. Du kan trykke, dra og bla med fingrene på en stor og klar skjerm, som gjengir stillbildene dine detaljert og skarpt.

Vil du få med deg hele vennegjengen eller helheten i et vakkert landskap, vil vidvinkellinsen sørge for at du får med hele bildet. Når du vil ta opp et spesielt øyeblikk, kan du gjøre det i høyoppløst HD-kvalitet med 30 bilder per sekund. De klare bildene akkompagneres av et spesielt godt lydopptak.

Samsung SH100 gjør det enkelt for deg å være kreativ. Du kan vignettere, gi bildene myke farger, fish-eye-effekt, gammel look, retrostil, og mye mer.

Wi-Fi-kamera

Det nye kameraet fra Samsung kan gjøre mye mer enn å ta krystallklare bilder og gjøre videoopptak i HD-kvalitet. Det kan kobles trådløst til et Wi-Fi-nettverk, og derfra kan du sende bilder og videoer via e-post, eller laste de opp til Facebook, YouTube eller andre nettsteder.

Foto: Foto: Produsenten

Dette kameraet kobler seg trådløst til internett og TV-en når du trenger det. Bildene sendes direkte til din Smart TV via Samsungs AllShare. Da slipper du å først overføre dem til PC, så til en minnepenn, og deretter koble den inn i TV-en.

Overføringer og tilkoblinger pleier å ta tid, kanskje særlig når gjestene venter utålmodig på å se bildene fra forrige fest. Med Samsungs teknologi kan du gardere deg mot lang overføringstid og unødige mellomledd i visningen av dine minner. Sømløs overføring og intuitive løsninger gjør bildefremvisningen til en lek.

Lik teknologi leker best

Livet kan godt bli enklere på noen områder. Samsungs produkter snakker samme språk, og teknologien Samsung bruker ligger både i kameraene og i TV-ene. Smart TV-ene til Samsung gir deg fullt utbytte av den trådløse overføringen av dine minner fra kameraet til TV-en. På den enkleste og mest krystallklare måten.

</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning