SAMSUNG SMART TV

Hold kontakt med omverdenen fra sofakroken

Nå har TV-en blitt sosial.

SAMTALE: Nå er det enklere for barna å knytte bånd til familien som bor langt unna. Alt du trenger er en TV.
SAMTALE: Nå er det enklere for barna å knytte bånd til familien som bor langt unna. Alt du trenger er en TV. Foto: FOTO: Thinkstock
Publisert Oppdatert

Det har skjedd mye på TV-fronten de siste tiårene. TV-ene har slanket seg i dybden, og strukket seg i bredden. Gått fra å være en tung kasse på fire hjul, til å være en vakker ramme rundt god underholdning og viktige begivenheter. Men den største endringen har skjedd inni TV-en.

Mens TV-en tidligere bare kunne vise TV-bilder, kan Smart TV-ene fra Samsung gå rett på nett. Dermed kan du oppleve sosiale medier og kanaler på en enda bedre måte.

Smart kommunikasjon

Tenk deg at du enkelt kan bruke TV-en din til å sjekke de siste oppdateringene på Facebook og se bildene som blir lagt ut på veggen din i posterstørrelse. Sjekke mailen din og chatte via Google Talk behagelig i sofaen. Eller få venninnen din i Australia blåst opp i virkelig størrelse via Skype, med en knitrefri linje og et sylskarpt bilde.

Med en Smart TV er alt dette mulig. Legger du til et webkamera, kan du ha en videosamtale som du bare kunne drømme om for noen år siden. Ikke bare blir det enklere for deg å holde kontakt med venner som bor langt unna. For bestemor er det ekstra verdifullt å se barnebarna mens de snakker med henne, selv om hun bor på andre siden av landet.

I tillegg kan du kommentere programmer i sosiale medier mens du ser på TV, og se hva andre syntes om fotballkampen eller favorittserien din.

Full av finesser

Samsung Smart TV er fullspekket med gode løsninger når du vil kommunisere med omverdenen. Og det er faktisk ikke en myte at alt blir bedre på en stor skjerm. Med fantastisk oppløsning og krystallklart bilde, vil du få en helt ny opplevelse.

Foto: FOTO: Produsenten

I tillegg er TV-en fullstappet med smarte apps og finesser, og det er dette som har gitt TV-en navnet sitt. En mer intelligent og underholdende TV får du ikke tak i. Spill, filmer, trening, oppskrifter og kommunikasjon er bare noe av det Samsung Smart TV kan tilby din familie.

Design som sklir rett inn i stua

Et høyteknologisk indre fortjener et stilfullt ytre. Samsung Smart TV står elegant på børstede stålben, og de krystallklare bildene i full HD er omsluttet av en tynn og lekker innramming. Alle materialene er laget med tanke på vektreduksjon slik at TV-en lett kan henges på veggen. I tillegg er TV-en like tynn som en vanlig bilderamme.

For selv om TV-en har mye å tilby, ønsker vi jo at den skal passe inn i interiøret. Denne TV-en er lekker, uten å gjøre for mye ut av seg. Da slipper du at TV-en blir blikkfanget i stua. Men det er godt mulig at den blir det allikevel, i hvert fall når bestemor dukker opp på skjermen for å høre siste nytt fra barnehagen.

</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning