SAMSUNG SMART TV

Fjernkontrollen som gir deg full kontroll

Les hvordan en fjernkontroll kan gjøre hverdagen enklere.

KONTROLL: Nå har fjernkontrollen blitt enda smartere, slik at du får bedre kontroll.
KONTROLL: Nå har fjernkontrollen blitt enda smartere, slik at du får bedre kontroll. Foto: FOTO: Thinkstock
Publisert Oppdatert

Med Samsungs nye Smart TV blir TV-kvelden helt annerledes. Du kan surfe, chatte, leie film eller shoppe rett på TV-en. Men tro det eller ei - det aller mest spennende er kanskje fjernkontrollen.

Fra kjedelig til nyskapende

Fjernkontrollen til TV-en er som regel en kjedelig sak som tar opp plass på stuebordet. Den gjør at vi kan skifte kanal uten å reise oss fra sofakroken, men ikke så mye annet. Men da har du ikke prøvd fjernkontrollen til en Samsung Smart TV.

Hvis du kjøper en Samsung D8005 LED-TV før året er omme, får du nemlig med en helt spesiell fjernkontroll på kjøpet.

Når nettbrett blir til fjernkontroll

Samsung Galaxy S WiFi er et fem tommers nettbrett som fungerer som en fjernkontroll til den eksepsjonelle TV-en. Nettbrettet kobler seg til det samme nettverket som TV-en, og gjør dermed at du kan bruke det for å kontrollere TV-en.

Med Samsung Galaxy S WiFi kan du velge kanal, styre volum og alt det andre du er vant til fra en vanlig fjernkontroll. Men selvfølgelig gir den deg mye mer. Når du surfer på TV-en, vil nettbrettet kunne brukes som et tastatur. Da kan du enkelt oppdatere Facebook eller chatte på MSN.

Så kommer vi til det aller mest geniale. Se for deg at familien ser på en spennende film. Du vil gjerne ha en tekopp, men familien har ikke lyst til å pause filmen mens de venter på deg. Da tar du ganske enkelt med deg fjernkontrollen på kjøkkenet.

På skjermen til nettbrettet kan du nemlig se det nøyaktig samme bildet som TV-skjermen viser. Da kan du følge med på filmen, uten at familien blir irritert eller tekoppen må vente. Det er slike løsninger som gjør hverdagen litt enklere.

I tillegg kan du laste ned en app til smarttelefonen eller nettbrettet ditt, slik at de også kan brukes som fjernkontroll.

For privat surfing

Selvfølgelig kan også nettbrettet brukes som et nettbrett. Hvis du vil surfe mer privat, kan du enkelt sette deg i sofakroken med Samsung Galaxy S WiFi. Det er jo ikke sikkert hele familien trenger å følge med når du leter etter julegaver eller chatter med bestevenninnen.

Samsung Smart TV er akkurat det navnet antyder. En eksepsjonelt intelligent TV som gir deg fremtidens løsninger rett hjem i stua. Når til og med fjernkontrollen gjør livet litt enklere, vet du at du har funnet riktig TV. Frem til nyttår kan du få med fjernkontrollen med på kjøpet, men vær rask så ikke lagrene går tomme.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning