SAMSUNG SMART TV

Finn underholdning som passer for begge

Stort utvalg av spill gjør det enkelt å finne underholdning som begge liker.

Foto: (C) 2009 Jupiterimages
Publisert Oppdatert

I en familie har man behov for ulike typer underholdning. Barna vil ha barnespill og leker, mens de voksne vil ha mer actionfylte spill eller kanskje treningstips og oppskrifter. Et par liker ofte helt forskjellige typer underholdning, og finne ikke noe som begge liker På telefon og nettbrett har vi blitt vant til at tusenvis av forskjellige apps står klare til å fylle underholdningsbehovene våre. Men visste du at det går an å få apps til TV-en?

En smartere TV

Vanligvis har vi måttet koble til spillkonsoller eller PC for å få spill på TV-en. Med Samsung Smart TV har det derimot skjedd et stort skritt fremover i utviklingen. TV-en kan nemlig koble seg direkte på nettet, og gi deg tilgang til alt det du vanligvis bare har tilgang til fra en PC.

I tillegg har TV-en hele 254 innebygde apps, som ligger klare for å tilby deg og familien mengder med underholdning.

Her finner du spill som kan underholde alle aldre. Kortspill, hjernetrim og actionspill er bare noe av det du kan spille på TV-en din.

I tillegg finner du massevis av tips, oppskrifter, treningsmetoder og annen praktisk hjelp. Enten du lurer på hvordan du skal vaske den fine ullgenseren best, eller vil lære barna hvordan de pusser tennene. Med stort utvalg blir det også enklere å finne underholdning som alle liker.

Med innebygde SF Anytime og Viaplay har du også tilgang til filmleie over nett, og kan velge mellom mange spennende filmer. Enten du trenger en film som kan underholde minstemann, eller mor og far trenger litt spenning en lørdags kveld.

Trådløs tilgang

Når TV-en kan gi deg direkte tilgang til spill og nett, slipper du ledningsrot og spillkonsoller som tar opp plass i stua. I tillegg har Samsung Smart TV en lekker og elegant design, som passer perfekt inn i et moderne interiør.

Foto: FOTO: Produsenten

Utviklingen på TV-ene har stort sett gått på utseende, lyd og bilde. Med Samsung Smart TV får du det beste innenfor design og TV-opplevelse, men den har i tillegg tatt et stort steg videre innenfor teknologi. Her får du den beste underholdningen og nettopplevelsen dagens TV-er kan gi deg.

</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning