SAMSUNG SMART TV

Få fremtidens underholdning allerede i dag

Les om den nye generasjonen med TV-er.

Foto: Monkey Business Images
Publisert Oppdatert

Mange tror TV-en er et rent fjernsyn. Vi ser på serier og filmer, og syntes det er luksus om vi har mulighet til å pause TV-sendingene eller koble til PC-en. Men i fremtiden kommer TV-en til å bli mye mer enn dette. Hvis du velger en Smart TV fra Samsung, har du faktisk mulighet til å få fremtiden inn i stua allerede i dag.

Overlegent bilde

TV-en skal selvfølgelig gi deg en god opplevelse av både bilder og lyd. Faktisk vil Samsung Smart TV gi deg mulighet til å se 3D hjemme i din egen stue. TV-en gir deg krystallklare og levende bilder, som kombineres med teknologi som gjør at lyden også oppleves i 3D. 3D-brillene er fjærlette, og omformer bildene raskt til 3D-en du tidligere bare har kunnet se på kino.

Med overlegen bilde- og lydgjengivelse, vil Samsung Smart TV gi deg en helt ny opplevelse av filmene du har på hylla hjemme. Den kan faktisk omforme 2D filmer og TV-serier til 3D, for å forandre måten du ser på TV på.

Nett rett på TV-en

Nå er det slutt på ledninger og kabler for å koble PC-en til TV-en. Samsung Smart TV har en dedikert nettleser som gir deg optimal nettopplevelse rett på TV-en. Du trenger ikke å slite med tilkobling av PC-en din, for denne TV-en går rett på nett uten problemer. Enten du vil surfe, shoppe eller chatte.

I tillegg gir TV-en deg tilgang til 254 apper som gjør opplevelsen enda bedre. Appene er småprogrammer som kan hjelpe deg med alt fra trening og oppskrifter til strikking og spill.

Skype, Facebook Google Talk og Twitter gjør det enklere å holde kontakten med venner og familie. Videosamtaler på TV-skjermen er ekstra gunstig for småbarnsfamilier som har familie andre steder i landet. Da får barna muligheten til å knytte et ansikt til stemmen, og får et tettere forhold til slekta.

Se bilder og video enklere

AllShare gjør at du kan koble TV-en trådløst til alle andre kompatible enheter du har i huset. Koble til laptopen, telefonen eller kameraet, og vis frem minnene dine til hele familien. Du kan koble til inntil fire enheter på en gang, og streame innholdet raskt og enkelt. Når du slipper å styre med tilkobling og å lete frem bildene, vil du sannsynligvis oppleve at du får større utbytte av minnene dine.

Foto: FOTO: Produsenten

Dette er bare noe av det en Smart TV fra Samsung kan tilby deg. Innholdet er rett og slett så stort at det må oppleves for at du skal få det fulle inntrykket. En ting er i hvert fall sikkert; i fremtiden vil TV-en ha en langt større rolle enn vi gir den i dag. Og det er vel strengt tatt på tide at TV-ene tar et skritt videre i utviklingen?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning