SAMSUNG SMART TV

Få enkel tilgang til julebildene

Opplev fremtidens fremvisning av bilder i dag.

ENKELT: AllShare gjør det enkelt å få tilgang til julens beste minner.
ENKELT: AllShare gjør det enkelt å få tilgang til julens beste minner. Foto: FOTO: Thinkstock
Publisert Oppdatert

Det er liten tvil om at minner deles på en annen måte enn tidligere. Fremkalte bilder og videokassetter er så godt som borte, og har blitt erstattet av en digital hverdag.

Heldigvis har fremvisningen nå blitt lekende lett, og gir knivskarpe detaljer vi knapt har sett maken til. Visningen av dine gode minner blir ikke mer tilgjengelig og inntrykksfull enn med Samsungs vakre Smart TV-er.

Del alt enkelt med AllShare

Når du har lyst til å vise fram bildene fra sommerens ferie til en venninne som kommer innom, er det avgjørende at du slipper å bruke tid på å børste støvet av tilkoblingskabler og strømadaptere.

Hvor praktisk hadde det ikke vært å bare kunne slå på TV-en, overføre bildene trådløst og vise dem i den størrelsen de fortjener å vises i?

Samsung AllShare er et system som lar deg koble AllShare kompatibel mobil, PC eller kamera trådløst til TV-en. Dine bilder, filmer og musikkfiler overføres enkelt for visning på vorspiel, i middagsselskapet eller med familien samlet. Innholdet overføres via teknologi som gjør at det beholder sin høye kvalitet.

Hvis du syntes det er mye bry å styre med kranglete kabler og kanalvalg, så ligger løsningen i den smarte TV-en fra Samsung. Da kan du nemlig streame alt medieinnhold fra dine lagringsenheter gjennom TV-en.

Ingen tilkoblingsproblemer

Foruten trådløs tilkobling til både internett og kamera, telefon eller PC, så har Samsung Smart TV alle andre tilkoblinger du kunne trenge for å gi deg en enkel tilgang til bildene dine. Dersom du har bildene lagret på minnepennen, så stikker du den enkelt inn i TV-en, og vips, så er presentasjonen i gang.

Foto: FOTO: Produsenten

Samsung Smart TV presenterer viktige begivenheter i ditt liv slik de fortjener. Enkelt, presentabelt og krystallklart. Når det er enklere å vise frem minnene, vil du oppleve at du henter de frem oftere. Enten for å vise de til familien, dele de på Facebook eller bruke TV-en som en levende bilderamme når du ikke ser på TV.

Slik fungerer Samsung AllShare

</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning