OPEL

Familiens nye designperle

Dramatikk og eleganse går hånd i hånd.

DESIGN: En familiebil trenger ikke å være kjedelig, i hvert fall ikke hvis du velger Opel Zafira Tourer.
DESIGN: En familiebil trenger ikke å være kjedelig, i hvert fall ikke hvis du velger Opel Zafira Tourer. Foto: FOTO: Thinkstock
Publisert Oppdatert

En sjelden gang kommer man over en bil som har en virkelig imponerende design. Som regel er disse bilene små og upraktiske, og de er i hvertfall ikke egnet for familier. Men nå har Opel kommet med en nyhet som tar familiebilene til et nytt nivå.

Opel Zafira Tourer har en design som gjør at bilen ser rask ut selv når den står helt stille. De dramatiske bumerangformede frontlyktene og de elegante linjene som strekker seg langs hele bilen gir Zafira Tourer et helt spesielt uttrykk.

Bilen er elegant samtidig som den er sporty, noe som ikke er alle biler forunt.

Utvendig design

Frontlyktene har spennende form.
Frontlyktene har spennende form. Foto: FOTO: Opel, Axel Wierdemann

Den karakteristiske frontdesignen med de spesielle frontlysene, Opels vingeformede kjørelys, kraftig trapesformet grill og smale A-stolper skaper et dynamisk, progressivt utseende. De smale A-stolpene og den tydelige hellingen til frontruten fremhever det sporty preget.

Fra siden gir de strømlinjeformede, aerodynamiske linjene en silhuett som ligner høyhastighetstogene som inspirerte designteamet.

Vingeformen til frontlyktene gjentas i baklyktene. Den horisontale, forkrommede listen med Opel-logoen strekker seg mot de delte lyktgruppene og gir nye Opel Zafira Tourer en bred, sporty profil og sørger for et eksklusivt preg.

Se flere bilder av bilens eksteriør

Innvendig design

Men det er ikke bare utsiden av Opel Zafira Tourer som har en lekker design. Også på innsiden kan denne bilen gi deg noen gode overraskelser.

Interiøret er vakkert og er spekket med gode løsninger.
Interiøret er vakkert og er spekket med gode løsninger. Foto: FOTO: Opel

Bilen er svært romslig, og har gode løsninger for oppbevaring og utnyttelse av plassen. Myke og taktile materialer sammen med veloverveide fargekombinasjoner, gir et inntrykk av kvalitet og luksus.

Designforsetene har ekstra lang lengdejustering, og bidrar til eksklusiviteten. Instrumentpanelet og instrumentene har en moderne design og gir en oppgradert følelse.

I tillegg kan Zafira Tourer leveres med panoramafrontrute, som passer perfekt til soltaket i full lengde. Dette gir deg en lys og åpen bil, som ligger nærme en cabriolet.

Les også: Dra på familietur med panoramautsikt

Belysningen fra spotlightene i dørlommen og de takmonterte lampene er en annen eksklusiv designfunksjon. Dette fremheves ytterligere med lysrør i dørene og FlexConsole-skinnene i noen modeller, og gjør bilen enda mer praktisk.

Vakre linjer og former gjør Zafira Tourer helt spesiell.
Vakre linjer og former gjør Zafira Tourer helt spesiell. Foto: FOTO: Opel, Axel Wierdemann

Se flere bilder av bilens interiør

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning