Skikkelig rørlegger

Vakker varme

Radiatorer har gått gjennom en designmessig revolusjon. Det har ført til at du nå kan ha kunst på veggen som også varmer fysisk.

Hva med et kunstverk som varmer både kropp og sjel?
Hva med et kunstverk som varmer både kropp og sjel? Foto: FOTO: Heatwave, Lyngsson
Publisert Oppdatert

Stadig flere legger inn vannbåren varme i boligen sin. Fordelene er mange - det gir en mer komfortabel oppvarming samtidig som du kan bruke alternative energikilder.

Mange legger vannbåren varme i gulvet, men i rom hvor det er behov for å raskt kunne regulere varmen vil radiatorer eller konvektorer være et mer egnet alternativ. Og det kan gjøres på svært stilfulle måter.

Les mer om vannbåren varme her

Kvalitetsprodukter fra anerkjente leverandører sikrer lang levetid på din oppvarmingsløsning

Lekkert møbel:

Vannbåren varme:

Utseendemessig har radiatorer og konvektorer endret seg kraftig de siste årene. Denne modellen viser en modernisert versjon av den tradisjonelle, tunge radiatorene mange av oss husker. 
Eikefinish og vakre linjer gjør Know til et lekkert møbel.
Utseendemessig har radiatorer og konvektorer endret seg kraftig de siste årene. Denne modellen viser en modernisert versjon av den tradisjonelle, tunge radiatorene mange av oss husker. Eikefinish og vakre linjer gjør Know til et lekkert møbel. Foto: FOTO: Know, Lyngsson

Konvektorer i gulv:

Radiator - en naturlig del av boligen:

Vannbåren varme gir en jevn og støvfri oppvarming som sikrer godt innemiljø for store og små. Med tradisjonelle panelovner blir varmen punktvis fordelt og lukten av brent støv er en gjenganger. Gulvvarme, radiatorer og konvektorer derimot sikrer jevn til strømning av varmen - til hele rommet.
Vannbåren varme gir en jevn og støvfri oppvarming som sikrer godt innemiljø for store og små. Med tradisjonelle panelovner blir varmen punktvis fordelt og lukten av brent støv er en gjenganger. Gulvvarme, radiatorer og konvektorer derimot sikrer jevn til strømning av varmen - til hele rommet. Foto: FOTO: Arco, Lyngsson

Kunstverk på veggen:

Vannbåren varme sikrer godt inneklima

Konvektorer i gulv egner seg spesielt godt foran store vindusflater fordi de ikke stenger for utsikten. Konvektorer blir raskere varme enn radiatorer, og på grunn av ny teknikk trengs det mindre vann for å varme den opp. Det gir enda større designmessige muligheter.
Konvektorer i gulv egner seg spesielt godt foran store vindusflater fordi de ikke stenger for utsikten. Konvektorer blir raskere varme enn radiatorer, og på grunn av ny teknikk trengs det mindre vann for å varme den opp. Det gir enda større designmessige muligheter. Foto: FOTO: Oak, Lyngsson

Ta kontakt med en skikkelig rørlegger for råd om hva som passer best i din bolig

Radiatorer kan bli en naturlig del av alle typer boliger. Det er fullt mulig å legge inn vannbåren varme også i eldre boliger. Ta kontakt med rørleggeren din for å få vite mer.
Radiatorer kan bli en naturlig del av alle typer boliger. Det er fullt mulig å legge inn vannbåren varme også i eldre boliger. Ta kontakt med rørleggeren din for å få vite mer. Foto: FOTO: Aplano, Lyngsson
Lurer du på hva slags bilde du skal ha på veggen i din nye bolig? 
Hva med et kunstverk som varmer både kropp og sjel? Det er nesten ingen grenser for hvordan moderne radiotorer og konvektorer kan se ut.
Lurer du på hva slags bilde du skal ha på veggen i din nye bolig? Hva med et kunstverk som varmer både kropp og sjel? Det er nesten ingen grenser for hvordan moderne radiotorer og konvektorer kan se ut. Foto: FOTO: Heatwave, Lyngsson

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen