MENY

Dra på perfekt piknik

På jakt etter en god piknik? Vi gir deg tipsene.

PERFEKT: Piknik om sommeren er herlig og avslappende.
PERFEKT: Piknik om sommeren er herlig og avslappende. Foto: FOTO: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Om sommeren ønsker vi benytte oss av solskinnsværet og naturen. Noen velger å ta seg turen til parken eller stranden med venner og god mat. Ønsker du en enkel piknik uten mas eller vil du gi kjæresten en hyggelig overraskelse? Vi gir deg enkle tips som kan gjøre pikniken enda bedre!

Ost og kjeks

Er du tilhenger av god mat, men ønsker å gjøre det enkelt og rimelig? Da er ost og kjeks perfekt for deg. I butikken finnes det et enormt utvalg av forskjellige oster. Gi pikniken en spennende vri med fransk muggost, salte kjeks og hvitvin.

Spekeskinke, pepperoni eller spansk chorizo er også perfekte alternativer å ha med, og kan kombineres med chiabatta eller baguette. For å gjøre hele opplevelsen komplett kan du ta med friske druer eller annet knask i tillegg til maten. For en god smørbrødopplevelse kan vi anbefale pesto, brie, spekeskinke og soltørkede tomater. En velsmakende sommerfavoritt.

For de grillfrelste

En piknik med grill behøver ikke nødvendigvis å være ensbetydende med pølser og burgere. Gjør det spennende og sunt med marinerte kyllingfileter.

Er du glad i sjømat? Da kan fisk i folie på grillen være perfekt for deg. Dette er også et sunt alternativ som kan varieres på uendelig mange måter.

Er du derimot tilhenger av de gode, gammeldagse grillalternativene er hjemmelaget burger noe du kan lage hjemme og ta med på pikniken. Kjøp karbonade- eller kjøttdeig i butikken og ha i krydderet du liker best. På denne måten kan du lage en hamburger med unik smak. Hva med en cheeseburger med bbq-saus?

Har du prøvd kyllingvinger med tzatziki? Ikke bare er det godt, det er også sunt og enkelt å tilberede. Har du rester etter kyllingmiddagen hjemme, kan de enkelt varmes på grillen på piknik.

Praktiske ting å ha med:

Teppe til å sitte på
Kjølebag
Papptallerkener
Plastglass
Plastbestikk
Servietter
Flaskeåpner
Engangsgrill
Lighter/fyrstikker
Godt selskap

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning