LIFELINE CARE

Vet du hva du trenger under amming og graviditet?

Etter svangerskapet omstiller kroppen seg og man skal gi næring videre. Da er det viktig at du får i deg de riktige næringsstoffene.

FORVIRRING: Det er ikke alltid så lett å vite hva man bør spise under graviditet og amming.
FORVIRRING: Det er ikke alltid så lett å vite hva man bør spise under graviditet og amming. Foto: FOTO: Thinkstock
Publisert Oppdatert

I andre trimester av svangerskapet og perioden man ammer er det nødvendig at du får i deg mer næringsstoffer enn vanlig, både for å ta vare på din helse og for barnets videre utvikling.

Kroppen er nemlig skapt slik at barnet alltid vil prioriteres med tanke på tilførsel av næring når du ammer. Om du ikke sørger for å få tilstrekkelig med viktige og essensielle næringsstoffer, så vil lagrene dine tømmes. Det er derfor veldig viktig at du tilfører tilstrekkelig av de viktige næringsstoffene, slik at både dine og barnets behov er ivaretatt.

Lifeline Care GRAVID & AMMENDE er et komplett kosttilskudd for gravide og ammende kvinner. Det inneholder en sammensetning av næringsstoffer som er spesielt tilpasset for å dekke det du trenger hver dag.

Les mer om Lifeline Care GRAVID & AMMENDE

Næringsstoffene og det daglige behov

Gjennom amming knyttes sterke bånd mellom deg og barnet ditt. Morsmelken er spesielt tilpasset hvert enkelt barns behov og inneholder alle næringsstoffer barnet trenger. Derfor er det spesielt viktig at du får i deg nok Omega 3-fettsyrer og Vitamin D i denne fasen. Forskning har vist at begge stoffene er essensielle både for barn og mor under hele graviditeten og ammeperioden.

Mineraler og vitaminer, som kalsium og magnesium, er også sentrale næringsstoffer i denne fasen og er viktig for utvikling av skjelettet og normal vekst. Lifeline Care GRAVID & AMMENDE inneholder alle disse næringsstoffene.

Kvalitetssikret

Lifeline Care GRAVID & AMMENDE er praktisk og enkelt og bruke. Én daglig dose består av 1 vitamintablett, 1 mineraltablett og 2 fiskeoljetabletter. Det er ferdig dosert for hver dag, som gjør det enkelt for deg å ta riktige tabletter.

Lifeline Care GRAVID & AMMENDE er et høykvalitetsprodukt med en optimal kombinasjon av næringsstoffer for denne fasen i livet, basert på Helsedirektoratets anbefalinger. Det er også det eneste kosttilskuddsproduktet for gravide og ammende som tilfredsstiller PureMaxTM sine krav. Dette garanterer best mulig konsentrasjon og sammensetning, og lavest mulig harskningsgrad på fiskeoljen, samt fravær av miljøgifter og tungmetaller.

Når du tar riktig kosttilskudd kan du føle deg trygg på at både din egen og barnets helse er best mulig ivaretatt. Så kan du bruke tiden din på å knytte tette bånd med det nye familiemedlemmet.

Lifeline Care får du kjøpt hos Vitus Apotek, Ditt Apotek, Boots og Apotek 1.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning