LIFELINE CARE

Får barnet ditt riktig kosttilskudd?

Slik sikrer du at barnet får næringen det trenger for å utvikle seg riktig.

SUNN: Barn trenger korrekt næring for at de skal utvikle seg riktig.
SUNN: Barn trenger korrekt næring for at de skal utvikle seg riktig. Foto: FOTO: Thinkstock
Publisert Oppdatert

Den aller første fasen i livet er fylt av vekst og læring. For at barnet ditt skal utvikle seg riktig, trenger det de riktige næringsstoffene. Lifeline Care gjør det enklere og sikrere å dekke barnets behov.

I løpet av den første perioden av livet er det svært viktig at barnet ditt får i seg de næringsstoffene det trenger. Barnet skal bli kjent med omverden, ta til seg inntrykk og ikke minst utvikle seg både fysisk og psykisk.

Lifeline Care BARN er et kosttilskudd spesielt utviklet for å dekke barns behov i den første fasen av livet. Produktet inneholder en optimal kombinasjon av de essensielle næringsstoffene barnet ditt trenger, og tas fra og med 4 ukers alder.

Les mer om Lifeline Care BARN

De viktige næringsstoffene

For normal vekst og utvikling trenger kroppen et daglig inntak av ulike næringsstoffer. Helsedirektoratet anbefaler at barnet daglig inntar Omega 3 og Vitamin D, fra og med 4 ukers alder for optimal utvikling.

Lifeline Care BARN inneholder Omega 3-fettsyrene DHA og EPA, som er Omega 3 av aller høyeste kvalitet. DHA er en av de viktigste byggesteinene når hjernen skal modnes og utikle seg. EPA er viktig for immunforsvaret. Lifeline BARN inneholder også Vitamin D, som er essensiell for skjellettet.

Trygt og enkelt

Lifeline Care BARN samler Omega 3 og Vitamin D i ett produkt. Hver pakke inneholder 30 twist- off kapsler, som gjør det enkelt å dosere og unngå søl. 1-2 kapsler er anbefalt døgndose. Innholdet i hver kapsel kan enten presses ut på en skje og gis barnet rett i munnen, eller blandes ut i grøt eller melk. Her slipper du altså dråpetellere og måleskjeer.

På markedet finnes det mange ulike produkter som tilbyr Omega 3-tilskudd, av svært varierende kvalitet. Lifeline Care BARN garanterer høyeste kvalitet og sikkerhet. Det er det eneste kosttilskuddsproduktet for barn på markedet som tilfredsstiller PureMaxTM standarden. Dette garanterer best mulig konsentrasjon og sammensetning, og lavest mulig harskningsgrad på fiskeoljen, samt totalt fravær av miljøgifter og tungmetaller.

Med Lifeline Care slipper du å stresse med dosering og måleskjeer midt i ammetåken. Det er enkelt og raskt å finne frem til riktig dose, samtidig som du kan være helt trygg på at barnet får alle næringsstoffene det trenger.

Lifeline Care får du kjøpt hos Vitus Apotek, Ditt Apotek, Boots og Apotek 1.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning