Idoform Balance

Magetrøbbel = sextrøbbel

Hva gjør du når magen ødelegger sexlivet?

SEXBREMS: Dette blir ikke alltid resultaten hvis én av partnerne sliter med magen. Undersøkelser viser at hver fjerde kvinne har mageproblemer en til flere ganger i uken, mens det blant mennene er en av fem.
SEXBREMS: Dette blir ikke alltid resultaten hvis én av partnerne sliter med magen. Undersøkelser viser at hver fjerde kvinne har mageproblemer en til flere ganger i uken, mens det blant mennene er en av fem. Foto: FOTO: iStockphoto
Publisert Oppdatert
MINDRE SEXLYST: Mange kvinner har mindre sexlyst når magen sliter.
MINDRE SEXLYST: Mange kvinner har mindre sexlyst når magen sliter. Foto: FOTO: Colourbox

En ny undersøkelse gjennomført av Capacent Epinion for Idoform Balance viser at magen ofte er årsaken til at sexlivet skranter.

I undersøkelsen svarer fire av ti nordmenn at de har jevnlige problemer med magen. Hver fjerde kvinne har mageproblemer en til flere ganger i uken, mens det blant mennene er en av fem.

Kvinnene er også sterkest berørt når det gjelder mageplagenes negative innvirkning på livskvaliteten. Rundt halvparten av kvinnene opplever manglende sexlyst, 49 prosent plages med lav selvfølelse, og 69 prosent svarer at de føler seg lite tiltrekkende på grunn av mageproblemene.

Mindre overskudd

Sammenligner man gruppen nordmenn med mageproblemer med gruppen uten mageproblemer, er det blant annet 80 prosent flere som lider av manglende sexlyst. Undersøkelsen viser dessuten at problemer med magen gir mindre overskudd til å mosjonere. Dette kan føre til en ond spiral, siden mosjon og trening er en viktig faktor for å komme mageproblemene til livs.

Bakterier hjelper

Tips til å få en velfungerende mage:

  • Spise regelmessig
  • Spise nok fiber
  • Spise sakte, unngå å svelge luft når du spiser
  • Unngå søte drikker og større mengder alkohol og tobakk
  • Mosjonere
  • Unngå stress og lytte til kroppens signaler

En sunn tarmflora er avhengig av gunstige melkesyrebakterier. Enkelt fortalt bidrar melkesyrebakterier til å bekjempe de dårlige bakteriene, og skape balanse i tarmfloraen. Har vi overvekt av de dåringrlige bakteriene, kan det resultere i ubehag og problemer med magen.

Undersøkelsen viser samtidig at mange nordmenn ikke er klar over at det finnes enkle og naturlige løsninger på en del av mageproblemene de sliter med. Et konsentrert tilskudd av naturlig melkesyrebakterier i tablettform kan for mange løse opp i ubehaget de føler.

Ved å gi magen et daglig tilskudd av melkesyrebakterier i form av Idoform Balance, opprettholdes den viktige balansen i tarmfloraen enkelt og effektivt. Fordelen ved å ta melkesyrebakterier som tabletter, er nettopp vissheten om at man får i seg den tilstrekkelige mengden melkesyrebakterier som holder magen i balanse hver dag.

Det er altså tre gode grunner for å velge Idoform Balance:

  • En enkel tablett daglig gir balanse i magen
  • Inneholder LGG®- verdens mest studerte melkesyrebakterie
  • Dokumentert effekt

Mageeksperten Idoform

Mageeksperten Idoform er en serie probiotikaprodukter av høy kvalitet som har vært i norske apotek i mer enn 20 år. Idoform har en solid vitenskaplig forankring, og består av flere spesialutviklede produkter som bidrar til bedre livskvalitet i hverdagen.

Les mer på: www.mageeksperten.no.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning