Idoform Balance

Kari sliter mest med magen

Ola Nordmann trøbler med magen, men Kari har det verst.

KVINNER SLITER MEST: Ola Nordmann trøbler med magen, men Kari har det verst.
KVINNER SLITER MEST: Ola Nordmann trøbler med magen, men Kari har det verst. Foto: FOTO: iStockphoto
Publisert Oppdatert
KVINNENE SLITER MEST: To av fem nordmenn føler ofte daglig ubehag i magen.
KVINNENE SLITER MEST: To av fem nordmenn føler ofte daglig ubehag i magen. Foto: FOTO: iStockphoto

To av fem nordmenn føler ofte daglig ubehag i magen, viser en undersøkelse gjort for Idoform Balance av Capacent Epinion.

Det er kvinnene som sliter mest. Hver fjerde kvinne har mageproblemer en til flere ganger i uken, mens det blant mennene er en av fem.

Forringer livskvaliteten

Undersøkelsen viser samtidig at en rekke områder av livene våre berøres dersom vi sliter med magen. Sammenligner man gruppen av nordmenn som har mageproblemer med dem som ikke har det, plages hele 105 prosent flere av lavere selvfølelse, 80 prosent flere av manglende sexlyst og 70 prosent flere av manglende lyst til å delta i sosiale arrangementer.

På samme måte som at kvinnene er sterkest berørt av mageproblemer, er de også mest utsatt når gjelder mageplagenes negative innvirkninger på livskvaliteten. Rundt halvparten av norske kvinner opplever manglende sexlyst, 49 prosent plages med lav selvfølelse, og 69 prosent svarer at de føler seg lite tiltrekkende på grunn av mageproblemene.

Enkel løsning

Men løsningen på problemene trenger ikke være komplisert. Når man føler ubehag i magen er det ofte i tarmene selve kjernen til problemene ligger. Nettopp derfor er det viktig å holde tarmfloraen i balanse. Et konsentrert tilskudd av naturlige melkesyrebakterier i tablettform kan for mange løse opp i ubehaget de føler. Ved å gi magen et daglig tilskudd av melkesyrebakterier i form av Idoform Balance, opprettholdes den viktige balansen i tarmfloraen enkelt og effektivt.

En tablett er nok

Idoform Balance selges på apotek og er et daglig kosttilskudd med de probiotiske melkesyrebakteriene, BB-12® og LGG®, som medvirker til en velfungerende mage. Idoform Balance inneholder to milliarder melkesyrebakterier i en enkelt tablett. Fordelen ved å ta melkesyrebakterier som tabletter, er vissheten om at man får i seg den tilstrekkelige mengden melkesyrebakterier som holder magen i balanse hver dag.

Det er altså tre gode grunner for å velge Idoform Balance:

  • En enkel tablett daglig gir balanse i magen
  • Inneholder LGG® - verdens mest studerte melkesyrebakterie
  • Dokumentert effekt

Mageeksperten Idoform

Mageeksperten Idoform er en serie probiotikaprodukter av høy kvalitet som har vært i norske apotek i mer enn 20 år. Idoform har en solid vitenskaplig forankring, og består av flere spesialutviklede produkter som bidrar til bedre livskvalitet i hverdagen. Les mer på: www.mageeksperten.no.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning