Gina Tricot

En vinnende partytopp

Arbeidet med Jennifer Backlunds vinnende partytopp er i full gang.

I GANG: Arbeidet med Jennifer Backlunds vinnende partytopp er i full gang.
I GANG: Arbeidet med Jennifer Backlunds vinnende partytopp er i full gang. Foto: FOTO: Gina Tricot
Publisert Oppdatert

Oppe på festavdelingen på Gina Tricots hovedkontor sitter designeren Anna Karlsson og innkjøperen Josephine Vikström foran et bord fullt av skisser, stoffprøver og gullfargede ringer og kjeder. Arbeidet med Jennifer Backlunds vinnende partytopp er i full gang.

- Vi utviklet tre ulike designforslag ut fra Jennifers fantastisk fine skisse, sier Anna Karlsson. Deretter må designere og innkjøpere hele tiden diskutere materiale, hvilken leverandør vi skal bruke og hvor mye kunden kan tenke seg å betale. Siden vi mener at Jennifers topp er et veldig bra produkt, vil vi sette en god pris slik at den kan nå ut til mange.

Josephine Vikström og Anna Karlsson valgte sammen med markedsavdelingen ut Jennifers skisse blant over 200 bidrag. De falt for hennes store engasjement, velutførte skisse og gjennomtenkte design.

- Toppen er kjempefin, sier Josephine Vikström. Den asymmetriske skjæringen gir en flott partyfølelse, og trendmessig er den helt korrekt. I høst skal det virkelig synes at man skal på fest. Det er detaljene som gjør partytoppen og tilfører det lille ekstra - gullkjedene gir bra blingeffekt! Toppen føles veldig Gina Tricot og kommer til å passe mange av våre kunder perfekt.

Toppen vil bli produsert i en rekke farger og er i alle Gina Tricot-butikker fra midten av september. Jennifer selv ville lage en partytopp som mange kvinner kan bære, uansett kroppstype.

- Jeg ville designe et plagg for mange anledninger og som føles flatterende på mange ulike kroppsformer, sier Jennifer. Jeg ville også ha en annerledes detalj, og kjedet i gull føles helt riktig. Du kan bruke den med cardigan og bukser til hverdags, eller med høye hæler, leggings og store smykker til fest.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning