Bli med Gina Tricot backstage

Gina Tricot_toppmodell
Gina Tricot_toppmodell
Publisert Oppdatert

Kameramenn, stylister og makeup-artister ordner det siste før innspillingen av Gina Tricots nye reklamefilm. I et rom fylt av fargesprakende Gina Tricot-plagg står den 176 cm lange Emanuela de Paula iført en vakker, blomstrete kjole. Den 22-årige brasilianeren har tatt over rollen som modell for Gina Tricot etter Pernille Holmboe.

Emanuela vokste opp i eksotiske Cabo de Santo Agostinho, lengst ute på nordøst-spissen av Brasil. Allerede som niåring ble modelldrømmen hennes vekket.

- Jeg pleide å mase på foreldrene mine om å få gjøre småjobber og ta modellkurs, men vi hadde ikke råd. De syntes at jeg skulle studere i stedet, sier Emanuela mens makeup-artisten soter øyelokkene hennes.

Da hun nettopp hadde fylt 15, tok hun saken i egne hender. Hun reiste til New York og ble signert hos byrået Marilyn Agency. To måneder senere befant hun seg i Japan på sin første modelljobb, og uken etter gikk hun sin første visning på moteuken i New York. I dag, seks år senere, er hun en etablert supermodell med kampanjer for blant andre Victoria's Secret og Tommy Hilfiger på cv-en.

- Jeg prøver å gjøre så mange jobber som mulig, men rekker ikke alt. Men jeg er nøye med å variere, sånn at jeg ikke blir lei.

Til tross for at hun i dag «praktisk talt bor på et fly», er New York byen i hjertet hennes. Når hun lar den ambisiøse siden hvile er det her hun slapper av.

- Jeg elsker New York. Siden jeg reiser så mye, rekker jeg aldri å bli lei av byen. Når jeg er der, passer jeg på å være sammen med venner og gå på fester, men også å ta tid for meg selv; det er utrolig viktig.

Du har vært svenske Gina Tricots ansikt i vel ett år. Hvordan vurderer du det modelloppdraget?

- Det føles veldig spesielt, og samtidig overraskende. Jeg er utrolig glad for at Gina Tricot valgte å jobbe med meg. Av det jeg har sett, er det ikke så mange skandinaviske klesmerker som velger å jobbe med mørke modeller, og det gjør at jeg føler meg spesielt utvalgt. Det har også gitt meg bedre selvtillit, både som modell og person.

Gina Tricot_toppmodell
Gina Tricot_toppmodell

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning