FOTOKNUDSEN

Slik deler du sommerminnene med familien

Her er det gratis, trygt og enkelt.

I dag er det enkelt å dele bilder med venner og familie som bor langt unna.
I dag er det enkelt å dele bilder med venner og familie som bor langt unna. Foto: FOTO: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Er du lei av at det tar timevis å sende bilder med mail? Eller at alle kan se bildene du deler på Facebook? Nå kan du dele bildene dine trygt og raskt - i tillegg er det helt gratis.

FotoKnudsen forstod tidlig at kundene hadde behov for en sikker og enkel måte å dele bilder på. Dermed opprettet de MinneBanken, som gir gratis og 100 prosent trygg lagring av dine bilder. I dag ligger over 440 millioner bilder lagret i MinneBanken - og der vil de fortsette å være.

FotoKnudsen er nemlig en av få aktører som oppfyller de strenge kravene til OBS-lagring; Online Backup Sikker lagring. Du får ikke bare trygg og sikker lagring av dine bilder på nett, men også en garanti for at originalbildet ditt forblir urørt.

Enkelt å dele

I tillegg har FotoKnudsen videreutviklet mulighetene for å dele bilder gjennom MinneBanken. Nå kan du i tillegg til å dele bilder med enkeltpersoner, dele med sosiale medier eller definerte grupper.

Oppretter du en gruppe, kan du gi gruppen tilgang til spesifikke album. Da kan du gi bestemor tilgang til bildene av barnebarna og sommerferien, mens jentegjengen får tilgang til bildene fra turen til New York og den fuktige kvelden på byen.

I tillegg kan du definere hvem som kan gjøre hva med bildene. Enten gir du fullt eierskap til bildene, slik at mottakeren kan redigere bilder, kjøpe produkter og dele bildene med andre. Eller du kan gi tilgang til å se bildene og kjøpe produkter, men ikke til å redigere og dele bildene videre. Slik kan du enkelt være trygg på hvem som får se bildene dine.

Les mer om hvordan du kan dele bildene dine

Lett å opprette

For å opprette din egen MinneBank trenger du bare å registrere deg hos FotoKnudsen . Under "Min side" finner du tilgang til å dele bildene dine. Når bildene er lastet opp er det også enkelt å bestille fotobøker eller -hefter.

Bilder er ofte personlige og private minner som ikke egner seg for full offentlighet. Derfor er det lurt å være forsiktig med å dele for mye i sosiale medier. Allikevel vil vi dele dem med familie og venner uten å kaste bort timevis på å sende e-post. Ved å bruke MinneBanken kan du enkelt og trygt dele minnene dine med dine nærmeste. Da sparer du både tid og er trygg. Enkelt og greit.

Registrer deg hos FotoKnudsen i dag

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning