FOTOKNUDSEN

Her kan du lagre bildene dine gratis

Vær trygg på at minnene varer evig.

Hos FotoKnudsens Minnebank kan du lagre minnene dine helt gratis.
Hos FotoKnudsens Minnebank kan du lagre minnene dine helt gratis. Foto: FOTO: iStockphoto
Publisert Oppdatert

I en digitalisert verden er det sjelden at vi har bildene våre på papir. Vi oppbevarer de på CD-er, minnebrikker, USB-pinner eller harddisken. Dessverre er ingen av disse langrinsmetodene trygge nok.

Elektriske artikler har en begrenset levetid. Hvem har vel ikke opplevd at minnebrikken eller USB-pinnen plutselig slutter å fungere? PC-er tar ofte kvelden når det passer dårligst, og da er det vanskelig å få hentet ut de dyrebare filene. I tillegg mister vi eller blir frastjålet store mengder produkter hvert år. Det er ille nok om laptopen blir stjålet om ikke alle minnene blir borte samtidig.

Sikkert som banken

FotoKnudsen så tidlig at det var behov for en sikrere lagringsmetode for bildene våre. De opprettet derfor en gratis minnebank, der du kan lagre dine minner. MinneBanken er Norges største tjeneste for bilder, per mai 2011 lå 457 millioner bilder trygt lagret i banken. Hvis hvert bilde er 0,25 millimeter tykt og vi legger dem oppå hverandre, vil bildene totalt gå 114 kilometer opp i luften. Det er 11 ganger høyere enn et passasjerfly flyr.

Les mer om MinneBanken

FotoKnudsen er en av få aktører som oppfyller de strenge kravene til OBS-lagring; Online Backup Sikker lagring. Du får ikke bare trygg og sikker lagring av dine bilder på nett, men også en garanti for at originalbildet ditt forblir urørt.

Bildene som ligger i MinneBanken er 100 prosent trygge, og blir ikke endret i noen form av FotoKnudsen. Du slipper altså at bildene blir komprimert eller beskåret av databasen, her er de faktisk tryggere enn på din egen harddisk.

Les mer om trygg lagring

Del minnene med dine kjære

En av de største fordelene med MinneBanken er at du selv kan velge hvem du vil dele bildene dine med. Når man sender bilder over e-post må de ofte komprimeres. Deles de over sosiale medier har du ingen kontroll over hvem som kan se og bruke bildene. Dette er spesielt alvorlig når det gjelder bilder av barn.

I MinneBanken kan du enkelt og raskt dele album med venner og familie. Invitasjonen til albumet blir sendt over e-post. Så kan du føle deg trygg på at dine private minner er trygge og ikke kan ses av uvedkommende.

Les mer om deling av bilder

Samle på minnene

Dersom du har arrangert dåp eller bryllup har MinneBanken en genial funksjon. Opprett et album og gi de andre gjestene tilgang. Da kan alle legge inn sine beste bilder, og du får samlet bildene fra den store dagen på ett sted.

Ved å registrere deg gratis og uforpliktende hos FotoKnudsen kan du lagre dine bilder 100 prosent sikkert og trygt. Da blir det litt enklere å samle minnene, bestille kopier eller dele favorittene med familien. Så kan du være trygg på at minnene dine varer evig.

Opprett din MinneBank i dag

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning