FOTOKNUDSEN

Få fullt utbytte av dine beste minner

Slik setter du sammen bildene med et lekkert resultat.

Finn frem favorittbildene og sett dem sammen på en ny måte.
Finn frem favorittbildene og sett dem sammen på en ny måte. Foto: FOTO: FotoKnudsen
Publisert Oppdatert

Fotobok er kanskje den beste måten å vise frem minnene dine på. Resultatet er elegant, holdbart og lekkert. I tillegg har du utallige muligheter innenfor valg av design på boken din.

Best på design

FotoKnudsen er sannsynligvis best på design på bildeprodukter. Design er viktig for deres kunder, derfor legger de sin sjel i å utvikle tidsriktig og flott design som passer til enhver anledning.

Les om nye funksjoner for fotobøkene

Nå har FotoKnudsen lansert flere nye design for fotobøkene. Du kan også designe dine egne sider eller en hel bok dersom du ønsker det. Alt du trenger å gjøre er å aktivere den blå tilpass-knappen i fotobokløsningen.

Få inspirasjon til din fotobok:

Gode bilder

Når du skal ta bilder lønner det seg å tenke over hva som ser best ut i en fotobok. For eksempel egner nærbilder av detaljer seg spesielt godt som bakgrunn eller omslag på boken. Ta bilde tett på en sommerblomst, den flotte desserten eller et spesielt insekt. Gå enda litt nærmere enn du tror blir bra, eller beskjær bildet i etterkant.

Slik tar du gode bilder av detaljer

Bilder som er tatt i øyeblikket er alltid mer spennende enn oppstilte bilder. Fotografer minstemann når han spiser is, barna som hopper i bassenget eller familien som bestiller mat på restauranten. Med dagens digitalkamera trenger du ikke å bekymre deg for å kaste bort film, så knips i vei og slett de du ikke vil ha senere.

Foto: ToveLise Mossestad

Les mer om grunnleggende fototeknikk

Personlige minner

I fotoboken kan du også legge inn tekst. I tekstfeltene kan du legge inn korte forklaringer eller ord, men du kan også velge å bruke et større område å skrive på. Fortell for eksempel fakta om landet dere har besøkt, skriv ned et dikt eller en sang.

Husk at de minnene du har i dag blekner om noen år. Skriv derfor heller ned for mye enn for lite. Det er ofte tekstene som setter bildene i sammenheng og gjør boken ekstra morsom å titte i.

Skanner du i tillegg inn små minner, som billetter, visittkort, brosjyrer og liknende, får du en spesiell og personlig fotobok som samler alle minnene på ett sted.

Fotobøker er raske å lage og gir deg mange spennende muligheter. Og når det er morsomt å sette sammen bildene blir resultatet bra. I løpet av noen dager ligger din egen fotobok i postkassen, klar til å deles med venner og familie.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning