FOTOKNUDSEN

Digitale bilder gir et hav av muligheter

Dette er de beste nyvinningene.

I dag er det faktisk fullt mulig å bruke sine egne bilder som tapet.
I dag er det faktisk fullt mulig å bruke sine egne bilder som tapet. Foto: FOTO: FotoKnudsen
Publisert Oppdatert

Digitale bilder og Internett har gitt opphav til et hav av muligheter innenfor foto. Noen benytter vi oss regelmessig av, andre er vi ikke en gang klar over at finnes. Benytter du deg av det beste vår digitale hverdag har å by på?

Lekre lerret

Lerret er en tradisjonell måte å vise frem malerier på. Men flere og flere blir klar over at lerret er en fantastisk måte å vise frem sine flotteste fotografier. Lerret gir et solid og tidsriktig inntrykk, hvor du slipper at bildet blir forstyrret eller begrenset av rammen. Resultatet er rent, grafisk og stilig.

FotoKnudsen har et stort sortiment innenfor lerret. Fra små bilder som kan kombineres på en fotovegg, til panoramalerret eller gallerilerret. Her kan du skape veggpryd som imponerer.

Flott fototapet

I flere år har en fokusvegg vært svært populært. Vi har tapetsert eller malt en av veggene i en knallfarge, for å skape et fokuspunkt. Nå har det kommet en spennende nyhet som virkelig kan gjøre rommet spesielt.

Hos FotoKnudsen kan du bestille tapet laget fra et av dine beste bilder eller et bilde du har kjøpt. Du kan velge om du vil tapetsere hele veggen eller bare en stripe. Når tapetet skal monteres trenger du bare vann til å fukte veggen, og tapetet tas like enkelt ned igjen når du vil bytte det ut.

Imponerende aluminiumsplate

En spennende nyhet er fotografier trykket på aluminiumsplater. FotoKnudsen har plater i sølv eller hvitt i forskjellige størrelser. Du kan også designe din egen aluminiumsplate, med rammer, border, tekst og forskjellige bakgrunner. En flott gave til seg selv eller andre.

Foto: ToveLise Mossestad

Spennende nyhet

FotoKnudsen er de første til å tilby bilder montert på fotoblokk. Fotoblokken er en 3 centimeter tykk solid blokk som bildet limes på. Blokken kan enten henges på veggen eller stå av seg selv på en hylle eller et bord. Fotoblokken er enkel og stilren, og passer perfekt til fine stilleben sammen med andre detaljer.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning