FARRIS

Naturlig valg til laksen

Grillet laks og Farris i skjønn harmoni.

NATURLIG: Laks og Farris passer perfekt sammen, både sommer og vinter.
NATURLIG: Laks og Farris passer perfekt sammen, både sommer og vinter. Foto: FOTO: Thinkstock
Publisert Oppdatert

Grillet laks smaker herlig, enten du tar den på grillen eller under grillelementene i ovnen. For en del år siden var laks en ganske dyr råvare, men dette har endret seg radikalt. Om man ikke er blant de heldige som selv kan lande fisken på elvebredden, så er den å få kjøpt i mange gode varianter i de fleste butikker. Og den kan tilberedes på et utall måter. Det er vel egentlig bare fantasien som setter grenser.

Naturlig mineralvann til naturlige råvarer

Grilling av fisk har blitt veldig populært, og laks er både et sikkert og et enkelt valg. Til god fisk hører selvsagt godt drikke, og en ypperlig ledsager til grillet laks er Farris, enten du velger Farris Naturell, Farris Lime eller Farris Sitron.

For det første er den selvsagt en god og frisk tørsteslukker. Dernest passer den veldig godt fordi den har en nøytral smak. Den stjeler ikke smaken fra maten, rett og slett. I tillegg renser den munnen og smaksløkene underveis, og bidrar til at maten smaker enda mer av det den skal.

Lange tradisjoner

Serverer man øl eller vin til måltidet, er det alltid lurt å sette fram vann i tillegg. Både som tørsteslukker, og fordi kroppen har veldig godt av å få et jevnlig påfyll. Farris er et utmerket alternativ. Ser man på utvalget av kullsyreholdig vann på markedet, så er det vel ingen tvil om hvem som er kongen blant disse. De fleste vil nok hevde at det er Farris.

Farris har lange tradisjoner i Norge. Dette naturlige mineralvannet som tappes fra Kong Olav Vs kilde i Larvik har vært på folks lepper - bokstavelig talt - helt siden 1915! Det stilles strenge krav til hva som kan kalles et naturlig mineralvann. Vannet som Farris produseres av oppfyller alle disse.

Selv for hobbykokken

De fleste foretrekker såkalte laksekoteletter til grilling. Med disse er det svært enkelt å få til et vellykket resultat. Noen velger å eksperimentere med spennende marinader og et variert tilbehør. Andre sverger til den helt tradisjonelle utgaven hvor salt og nykvernet pepper, og kanskje litt smør til pensling, er alt som behøves. I ovnen er det også saftig og godt med laks som er grillet i folie.

Uansett hvordan du lager fiskemiddagen vil Farris gjøre måltidet litt mer spennende. Ønsker du litt mindre bobler er Farris Bris et godt alternativ. Kanskje du finner en ny favoritt?

</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning