EUROPRIS

Få julestemning i hele huset

Slik sørger du for at julen gjør sitt inntog i ditt hjem.

KOS: Julen byr på masse kos, særlig når huset er fylt med julestemning.
KOS: Julen byr på masse kos, særlig når huset er fylt med julestemning. Foto: FOTO: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Vi ønsker at gjestene våre skal kjenne julestemningen komme krypende når de trår inn i huset vårt. Lukt, pynt, stemning og varme skal fortelle dem at julen har gjort sitt fulle inntog. For å få til dette, må man prøve å skape en enhetlig stemning i hele huset.

Rød julestemning

Julefargen over alle andre må være rødt. For den som ikke har mye rødt i huset ellers av året, er fargen perfekt for å bokstavlig talt skape en rød tråd gjennom hele huset.

Det er ikke så mye rødt som skal til, for ellers kan fargen lett føles litt overveldende. Hold deg til røde detaljer, og kobiner de med naturfarger og hvitt. Da får du en tradisjonell og koselig stemning.

Plusset med rødfargen er at den er varm. Varme fargetoner kan få oss til å tro at et rom er et par grader varmere enn det faktisk er. Derfor kan rød julepynt bidra til å skape en lun og varm julestemning i hjemmet ditt.

Alt på ett sted

I vår travle hverdag, er det kjekt at vi kan få tak i alt vi trenger til julen på ett sted. Hos Europris finner du alt du trenger for å skape julestemning i ditt hus.

Lyslykt, 129,-
Lyslykt, 129,- Foto: FOTO: Europris

I gangen kan du sette ut noen koselige røde julelykter. De skaper god stemning, lys og et varmt inntrykk. Du kan gjerne plassere noen lykter utenfor døren også, hvis du har mulighet til det.

Noen søte nisser gir også julestemning så det virkelig monner og drar. Hos Europris finner du et stort utvalg, så der sitter garantert nissen din og venter på deg.

En vakker julekrans gjør seg like godt på utsiden av døren, som på en vegg inne. Eller hva med å legge den på et bord, og plassere et kubbelys midt inni?

På stolene i stua legger du myke, røde puter. Bordet er enkelt pyntet med en linfarget duk, med granbar, kongler og små, røde telys. På badet får du julestemningen med røde julehåndklær.

Hvis du velger rødt som julefargen din, er det ikke mye som skal til for å gi gjestene dine skikkelig julestemning. Levende lys og duften av nybakte julekaker er prikken over i'en. Hos Europris finner du alt du trenger for å skape stemningen du ønsker deg, uten at du trenger å betale en formue.

Krans, 129,-
Krans, 129,- Foto: FOTO: Europris

Finn din nærmeste Europris

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning