BOHUS

En trendy seng kan også være komfortabel

Denne sengen gir deg design og velvære i ett.

Hos Tempur går design og komfort hånd i hånd.
Hos Tempur går design og komfort hånd i hånd. Foto: FOTO: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Du trenger ikke å kjøpe seng og madrass hver for seg for å få både design og velvære på soverommet. Det finnes nemlig løsninger som gjør at du raskt og enkelt kan få både en lekker seng og god søvn i én pakke.

Tilpasses kroppen

Bohus er kjent for å ha lekre møbler med god design. Det du kanskje ikke visste er at Bohus selger det prisvinnende merket Tempur. Faktisk er Bohus eneforhandler av sengemodellen Relaxation Basic.

Tempur leverer senger, madrasser, overmadrasser og puter i et helt spesielt materiale. Materialet tilpasser seg kroppen og vekten din, og gjør at kroppen ligger stabilt og behagelig i sengen. Når ryggrad og ledd ligger i sin korrekte stilling får du en roligere søvn. Du snur deg mindre om natten, og våkner uthvilt og uten stiv rygg.

Elegant design

Tempurs senger har vunnet internasjonale priser for sin elegante design.

Tempur Relaxation Basic har et enkelt, grafisk og solid design. Rammer og hodegavl er trukket i et eksklusivt og slitesterkt sort møbelstoff. Sengen passer inn i de fleste rom, enten du har det enkelt eller romantisk.

Relaxation Basic har en mykere Tempur overmadrass, slik at du opplever en raskere innsynkning og umiddelbar komfort. Tempur er mykt der du vil ha det og støttende der du trenger det.

Behagelig løsning

Flere av sengene fra Tempur kan leveres med elektrisk sengebunn, slik at du enkelt kan justere sengen enten du skal sove, lese eller se på TV. Det er slikt som gir deg den lille ekstra luksusen i hverdagen som du vil sette mest pris på.

Elektrisk sengebunn gir litt luksus i hverdagen.
Elektrisk sengebunn gir litt luksus i hverdagen. Foto: FOTO: Tempur på Bohus

Prøv en seng fra Tempur hos ditt nærmeste Bohus-varehus. Med Tempur får du både den beste designen og den mest behagelige søvnen, akkurat slik du fortjener.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning