CLINIDERM SOL

Sola påvirker huden din

Beskytt huden, så kan du nyte solskinnet.

ENDELIG SOMMER: Selv om du føler deg utsultet på varmende solstråler trenger huden din solkrem.
ENDELIG SOMMER: Selv om du føler deg utsultet på varmende solstråler trenger huden din solkrem. Foto: Foto: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Endelig sol. Endelig sommer. Vi ivrer etter å komme oss ut, ta på solbrillene og sandalene. Om sommeren er solen sterk nok til at det kan dannes tilstrekkelig med D-vitamin i huden, men du bør allikevel beskytte huden din.

Følg oss på Facebook

Hudens barriere

Hudens barriere beskytter mot ytre og indre påkjenninger som kan forårsake ulike typer aldringstegn. For en optimal beskyttelse mot solen trenger du produkter som styrker og beskytter de ulike barrierene.

UV-barrieren beskytter huden mot UV-lys. Man kan forsterke denne beskyttelsen ved å bruke solprodukter med UV-filtre. Cliniderm Sun Skin Care inneholder bredspektret beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler.

Frie radikaler anses å påskynde hudens aldring ved at de påvirker cellene, bryter ned kollagen og skader strukturer i huden. Cliniderm Sun Skin Care inneholder antioksidantene vitamin C, E og Q10 for å nøytralisere de frie radikalene.

Fuktbarrieren i huden styrkes av ingredienser med fuktighetsgivende egenskaper. Solens tørker ofte ut huden som fører til at huden mister spenst, elastisitet og glød. Cliniderm Sun Skin Care inneholder effektivt fuktgivende ingredienser for å styrke hudens fuktbarriere.

God beskyttelse

Cliniderm Sun Skin Care har solprodukter som er godt testet og gir en komplett beskyttelse. Produktene er spesielt tilpasset nordisk hud og klima, slik at din hud skal ha best mulig beskyttelse mot solstrålende. Cliniderm tilbyr 14 solprodukter som passer for ulike hudtyper og områder på kroppen.

Effektiv formel

For å styrke din huds barriere kan du for eksempel prøve Active Defence Face Cream med solfaktor 15. Solkremen har en ekstra effektiv formulering som motvirker synlige aldringstegn, og inneholder antioksidantene vitamin C og Q10 som gir en aktiv beskyttelse mot frie radikaler.

Den lette kremen smelter raskt inn i huden, tetter ikke porene og har en utglattende effekt. Hyaluronsyre og flere aktivt fuktbindende ingredienser bevarer fuktbalansen og gir forbedret elastisitet. Active Defence Face Cream får du kjøpt på apoteket.

Med riktig beskyttelse sørger du for at huden din er best mulig rustet mot sommerens utfordringer, slik at du kan konsentrere deg om å nyte solen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning