CLINIDERM SOL

Bevar din brunfarge

Dette bør du gjøre når sola går ned.

BEHAGELIG: Kjølig krem er behagelig på solvarm hud.
BEHAGELIG: Kjølig krem er behagelig på solvarm hud. Foto: Foto: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Du har tilbragt en lang dag på svaberget. Solen har gått ned, og du er solvarm og tilfreds på vei til sengs. Men visste du at du ikke er ferdig med å beskytte huden din, selv om du har vært flink til å bruke solkrem hele dagen?

Følg oss på Facebook

Gjenopprett balansen

Etter en dag i solen trenger huden å få tilført fuktighet, slik at huden opprettholder sin barriere mot ytre og indre påkjenninger som kan forårsake ulike typer aldringstegn. I tillegg er det ofte behagelig med avkjølende kremer på solvarm hud.

Det finnes mange After Sun-produkter på markedet, men det er ikke alle som beskytter og gir nok fuktighet til huden etter en lang dag i solen.

Pålitelige produkter

Cliniderm Sun Skin Care er resultatet av mange års vitenskapelig forskning på hud, og hvordan den påvirkes av solen. Solen utsetter huden for store påkjenninger som blant annet forårsaker tørrhet. Når huden blir tørr kan du begynne å flasse, og du mister ofte brunfargen du har brukt lang tid på å opparbeide. For å unngå dette er det viktig at du bruker en god solkrem, men også at du bruker gode After Sun-produkter.

Avkjølende gele

Instant Soothing After Sun Gel Cream er en kjølende og oppfriskende gelékrem, som intensivt tilfører fuktighet til huden i 24 timer for å motvirke tørr og flassende hud. Den lette og deilige formuleringen med panthenol virker beroligende og pleiende på solbrent hud. Kremen bevarer hudens spenst og motvirker aldringstegn forårsaket av tørrhet.

Foto: Bsmart AB

Ekstra brunfarge

Tan Intensifier After Sun Lotion er en lett lotion med dobbeltvirkende effekt. Kremen pleier og beroliger huden etter soling samtidig som den forlenger og forsterker brunfargen med lett selvbruningseffekt. De effektivt gjenfuktende ingrediensene styrker fuktbarrieren, og motvirker tørrhet og flassing etter soling. Antioksidantene vitamin E og Q10 beskytter mot frie radikaler som anses å påskynde hudens aldring.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning