CLINIDERM SOL

Beskyttelse av nordisk hud

Sol er deilig, men ikke glem å beskytte deg.

NYT SOLA: Med den rette solkremen kan du få en gylden brunfarge samtidig som du er trygg.
NYT SOLA: Med den rette solkremen kan du få en gylden brunfarge samtidig som du er trygg. Foto: Foto: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Som nordboere opplever vi ikke like mye sollys som våre naboer i sydligere strøk. Derfor er det lett å la seg friste til å smøre solkremen både tynt og sjeldent når sola endelig er her. Det nordiske klimaet er preget av tørr luft, kulde og store temperaturforskjeller, og derfor blir hudens beskyttelse svekket og mindre motstandsdyktig når den utsettes for ytre påvirkning som for eksempel solens stråler.

Cliniderm Sun Skin Care har tatt hensyn til nettopp dette, og skreddersydd produktene for nordisk hud og klima. Produktene gir deg god beskyttelse mot sola, uansett hvor i verden du soler deg.

God beskyttelse, mye fuktighet og ingredienser som hjelper huden med å reparere seg selv gir din hud de beste forutsetningene i sommersola. Slik kan du være trygg enten du soler deg i den norske skjærgården eller på en hvit sandstrand i sydligere strøk.

Følg oss på Facebook.

Sunn sommerglød

Cliniderm Sun Skin Care er et resultat av mange års vitenskapelig forskning på nordisk hud, og hvordan den påvirkes av solen. Man føler seg friskere og får mer glød og farge i huden av sol. Men solen utsetter også huden for store påkjenninger, som forårsaker både tørrhet og nedbrytning av kollagen. Dette gjør huden grovere, tykkere og mer ujevn. Cliniderm Sun Skin Care er en kombinasjon av effektiv solbeskyttelse og avansert hudpleie. Solproduktene tilfører masse fuktighet og føles luksuriøs mot huden, samtidig som den beskytter mot farlig UV-stråling.

Husk solkrem

Solkrem og strandferie går hånd i hånd, og de fleste husker å pakke solkremen i strandvesken. Men du tenker kanskje ikke på at en tur i skogen eller en runde på golfbanen også krever beskyttelse. Jo nærmere du befinner deg ekvator, jo mer forsiktig skal du være, men også den nordiske solen vet å bite fra seg hvis man ikke er forsiktig. Derfor er det viktig å smøre seg godt, ikke bare i ansiktet, men også på armer, bein og andre områder som blir utsatt for solens stråler.

Gode produkter

Cliniderm Sun Skin Care har mange gode produkter som passer for sommersola. Vi anbefaler Clear Protection Transparent Sun Spray med solfaktor 15. Sprayen smelter raskt inn i huden og er helt gjennomsiktig. Den beskytter effektivt mot solens stråler og for tidlige aldringstegn. Antioksidantene vitamin C og Q10 beskytter mot frie radikaler samtidig som aktivt fuktighetsgivende ingredienser motvirker uttørking. Clear Protection gir god beskyttelse, fuktighet og den praktiske emballasjen gjør den enkel å påføre.

Foto: Bsmart AB

Sommerglød

Den sarte huden i ansiktet trenger spesielt god beskyttelse. I sortimentet til Cliniderm Sun Skin Care finner du produkter for ulike hudtyper, slik at du lettere kan finne den kremen som passer best for deg. Solkremen tetter ikke porene, og gir deg grunnlag for en jevn og fin brunfarge. Produktene motvirker også rynker, fine linjer og pigmentflekker. Og etter endt solbading gir after sun-produktene til Cliniderm deg fuktighet som bevarer brunfargen og motvirker tørrhet. Så da er det bare å komme seg ut i solen og nyte sommeren!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning