kyss:

Slik var stjernenes første kyss!

Les om de første kyssene til bl.a. Justin Timberlake og Leonardo DiCaprio!

Publisert Oppdatert

Selv kjendisene har vært unge en gang, og på et tidspunkt fått sitt aller første kyss. Slik var det for dem!

Reese Witherspoon:
– Jeg husker det veldig tydelig! Det var i femte klasse, og jeg var så forelska i Graham. Da vi hadde kysset, knuste han hjertet mitt. Han fortalte alle at jeg var flat som et strykebrett, og at det var derfor han ikke ville kysse med meg lenger. Jeg ble så utrolig lei meg!

Anne Hathaway:
– Det er en god historie... Jeg var 12 år og han var 13. Vi så Pocahontas, som jo er en veldig romantisk film, og kysset under en av de mest spennende scenene. Jeg var sikker på at jeg hadde møtt mannen i mitt liv. Men det tok ikke så lang tid før han slo opp med meg, fordi han ikke mente at jeg var den rette jenta for ham. Jeg var så lei meg for det, men jeg var jo bare 12 år, så det gikk ganske fort over.

Rachel Bilson:
– Mitt første kyss var bak skolens bibliotek. Jeg var 11 eller 12 år gammel, og hadde en kjæreste som gikk i sjette klasse. Vi var sammen i to uker... Faktisk var det første kysset veldig vått og ganske ekkelt...

Justin Timberlake:
– Jeg kan kun fortelle at mitt første kyss var vått, langt og veldig, veldig fint!

Jennifer Lopez:
– Jeg kysset første gang i åttende klasse, og det var med en fyr fra klassen. Jeg husker ikke så mye av det, men jeg husker godt at han hadde regulering.

Ashton Kutcher:
– Den første jenta jeg kysset var Emily, og vi gikk i sjette klasse. Vi var på skøytebanen sammen, og plutselig fikk jeg det for meg: OK, nå gjør jeg det bare! En måned senere kysset hun min beste venn, så da måtte jeg slå opp med henne.

Leonardo DiCaprio:
– Det første kysset var noe av det ekleste jeg noensinne har gjort. Denne jenta tømte bare en masse spytt inn i munnen min, så jeg måtte faktisk stå og spytte flere ganger etterpå. Ikke spesielt romantisk...

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen