Twilight:

Martelovebiebers Twilight-opplevelse

Hun fikk autografen, og kunne TA på Robert Pattinson!

Publisert Oppdatert

Martelovebieber var en av de som vant VIP-billetter til Twilight fan-eventet i Stockholm for ikke lenge siden. Her forteller hun om sin opplvelse, og deler bildene hun tok med oss.

Les også: MemyIs Twilight-opplevlese

Martelovebieber forteller:

Da vi kom var det mange som sto i kø. Jeg trodde at jeg aldri kom til å få en bra plass, men jeg tok feil. Jeg sto helt foran, og kunne ta på Robert Pattinson og Ashley Greene! Det var utrolig gøy. Folk var helt gale og skreik hele tida.

Vi fikk se klipp fra filmen og så forskjellige folk opptre, som for eksempel Ulrik Munther. Da Robert og Ashley endelig kom ut på scenen ble folk helt gale. Folk hylte og gråt. Mange besvimte og måtte legges langs kanten på den røde løperen. Folk dytta seg forover for å prøve å få se dem. Det var veldig vanskelig å ta bilder siden man ble så most, men vi fikk heldig hvis noen fine bilder.

De hadde et intervju, og etter det så skrev de autografer til fansen. De gikk mot oss, og skrev autograf. Det var kjempegøy. Det er noe jeg kommer til å huske for resten av livet. :)

Øverst i saken kan dere se Martelovebieber sine bilder fra opplevelsen. Hun har fått tatt flere bilder av Robert og Ashley OG av signaturene dems.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning