twilight:

MemyIs Twilight-opplevelse

Memy1 har vært i Stockholm og kommet ganske tett på Robert Pattinson.

Publisert Oppdatert

MemyI var en av de som vant VIP-billetter til Twilight fan-eventet i Stockholm i konkurransen her på Julia.no. Hun har sendt oss en beskrivelse av kvelden i Stockholm, pluss en del bilder for å dele opplevelsen med dere.

MemyI forteller:

Kl. fem kom vi fram til eventen. Da var det kø langt ut på gaten og det lå ullpledd langs gaten etter folk som hadde sovet der for å få gode plasser. Selv syns jeg at vi fikk supere plasser!

Eventen begynte med at "programlederne" snakket om hva som skulle skje og fortalte en del "vitser" :D Så begynte musikkinnslagene. Masse kule band sang og danset :) Videre viste de masse kule nye klipp fra den nyeste filmen:) Jenter (og gutter ) skrek av full hals hver gang noen skjedde på scenen.

Da Robert og Ashley kom var det full lyd og skriking, de skrev masse autografer og brukte mye tid til fansen!! :D Jenter gråt og hylte. Når de kom opp på scenen ble de stilt spørsmål. Det ble kastet både bamser, telefonnummer og håndkremer opp på scenen, og alt ble plukket opp av Robert med latter. Det var kjempegøy!! :D

Øverst i saken kan dere se MemyIs bilder fra opplevelsen. Hun har fått tatt flere bilder av Robert og Ashley.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning