Gutter:

Liker han deg?

Det er noen tegn du kan se etter for å finne ut om en gutt liker deg eller ikke. Her er 5 tegn på at han liker deg.

Publisert Oppdatert

1. Han hjelper deg
Bærer han gymbagen din? Hjelper han deg med skolearbeid?
Tilbyr han å hjelpe deg uten at du har spurt? For da er det liten tvil om at han liker deg.

2. Han sender deg sms
En gutt trenger ikke å like deg på DEN måten hvis han sender deg tekstmeldinger, men hvis han egentlig ikke har noe å skrive, hvis han bare lurer på hvordan du har det, eller hvis han har litt dårlige unnskyldninger for å ta kontakt, så er han definitivt interessert.

3. Han liker ikke guttevennene dine
Hvis en gutt ikke liker guttevennene dine, så er det et tegn på at han vil være den eneste gutten i ditt liv. Men vær litt forsiktig, for det kan også bety at han er en smule sjalu eller eiesyk.

4.Han ser på deg
Den beste formen for flørting er å bruke øynene, så hvis du oppdager at en gutt stadig ser på deg, så liker han deg mer enn som en venn.
Hvis han i tillegg ser ut til stadig å befinne seg på samme sted som deg, så ønsker han å være i nærheten av deg, og da skal du ikke være redd for å be ham med på en date.

5. Han hører på deg
Gutter snakker ikke om følelser i hytt og pine, og de gidder i hvert fall ikke å høre på alle jentenes sorger og gleder. Derfor kan du være helt sikker på at han er interessert i deg hvis han hører på det du har og si.

Hvis en gutt ikke gjør noen av disse tingene hvis han ikke gidder å hjelpe deg med noe som helst, hvis han aldri sender deg sms eller ringer deg, hvis han ikke vet hvem som er vennene dine, hvis han aldri ser på deg eller oppholder seg der du er, eller hvis han aldri snakker til deg da spørs det om han er så interessert.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning