Stjerner:

Justin intervjues av Ellen - igjen!

De snakker om alt fra biler, Jaden Smith, Selena, basketball og musikk.

Publisert Oppdatert

Justin Bieber er ofte å se på The Ellen Show med Ellen DeGeneres. De to har en skikkelig god tone når hun intervjuer ham. Kanskje var det derfor han valgte å annonsere turneringsdatoene sine på showet hennes også.

Her kan du se mesteparten av intervjuet med Justin på The Ellen Show. Under klippet har vi oppsummert hva de snakket om, for dem som synes det er litt vanskelig å henge med på all pratinga i filmklippet.

</p> <p>Ellen tar opp det at Justin er så mye sammen med familien Smith (Will, Jaden, Willow, Jada). Justin er nemlig god kompis med Will Smiths sønn, Jaden. Og pappa Will er nøye på hvem som får være en del av "familien" deres. Han har visse regler for hva guttene får lov til. De må for eksempel få nok søvn når de har en opptreden dagen etter og slike ting. Dessuten har Will uttalt at Justin er skikkelig høylytt. Han vet alltid når han er i huset deres. Justin mener de alle er høylytte, og skjønner ikke helt hvorfor Will bare nevner ham ...</p> <p>Ellen er stolt av Justin som er på coveret av magasinet Forbes. Dette er et business-magasin. Og Justin får skryt for måten han setter seg inn i forretningene sine på. Han har møter med forretningsmenn og advokater, og har fått dette skreddersydd inn i skolegangen sin.</p> <p>Sist Justin var på besøk hos Ellen, var det bursdagen hans, og han fikk en BIL i bursdagsgave!!! Denne har han nå fikset opp enda mer, og fått lakkert den i chrome. Nå er den veldig skinnende, og når fotografer prøver å ta bilder av ham i den, får de bare knipset sitt eget speilbilde. Smart!</p> <p>Ellen tar opp at Justin og Selena er glade i være på basketball-kamper. Det er Justin enig i. Men så viser Ellen ham et bilde der han og Selena kysser under kampen, og Justin må innrømme at han ikke alltid får med seg det som skjer på banen.</p> <p>Videre snakker de om superhiten "Boyfriend" som har blitt sett over 8 millioner ganger på Youtube. Justin har "Boyfriend" skrevet over hele ryggen på jakka si, og jammen har han med en lik jakke til Ellen med "Girlfriend" på ryggen. Søtt!<br/> <br/>Så kommer den store nyheten. Justin har tenkt å annonsere turneringsdatoene sine. Publikum blir elleville. Så sier Ellen at alle i publikum får et par billetter hver, og salen går helt amok. Dessverre slutter klipper før VI før høre om turneringsplanene. Men det er nok mest snakk om USA i denne omgang.</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen