skolestart:

Hvordan få mest mulig ut av de siste feriedagene?

Har du noen dager igjen til skolen begynner, bør du lese dette!

Publisert Oppdatert

Skolestart nærmer seg med stormskritt, og det er kun få feriedager igjen! Her får du en liste over ting du kan gjøre de neste dagene for å få mest mulig ut av de siste feriedagene!

Møt venner du kanskje ikke ser så mye i løpet av et skoleår
Hvis du har noen venner du kanskje ikke ser så ofte når skolen har starta kan det være lurt å ta seg tid til å møte de nå. Dra en tur i parken, ta en tur på stranda eller bare kos dere hjemme med en ordentlig jentekveld!

Ikke bruk opp dagene på å sove
Ok, det er kanskje deilig å sove til langt på dag når det er ferie. Men det er jo veldig dumt å bruke opp dagene på å sove, dessuten blir det mye vanskeligere å stå opp tidlig de første skoledagene. Bruk heller dagene på å ha det gøy med venner!

Dra på stranda
Hvis det er fint vær en dag så bruk dagen på å dra på stranda. Det kan hende det blir den siste i år! Ta med deg noen gode venner, smør matpakke og kos dere en hel dag på stranda!

Ha jentekveld
Når skolen starter blir det automatisk mindre tid til å være med venner. Derfor burde man benytte seg av sjansen å ha jentekveld mens man fortsatt har masse tid! Se på noen filmer, snakk om gutter, spis godteri og kos dere masse!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning