Gutter:

Flere boyband

Kjenner du til disse gutte-gruppene?

Publisert Oppdatert

Vi har tidligere skrevet om en god del guttegrupper, men gjennom tidene har det vært ganske mange av dem. Her er noen til det er verdt å nevne. Fra sent på 90-tallet, og fram til i dag.

Five
Five var et brittisk boyband, som ble dannet i 1997. Bandet besto av J Brown, Abs Breen, Ritchie Neville, Scott Robinson og Sean Conlon. Deres debutlåt het Slam Dunk og kom ut i 1997. De gjorde det stort mot slutten av 90-tallet, med deres største hit When The Lights Go Out. Bandet oppløste seg i 2001, og prøvde i 2006 gjøre et comeback. Combacket gikk ikke så bra, og de ga seg allerede i 2007.

A1
A1 er et boyband fra Storbritannia, de startet opp i 1998. Da besto bandet av Mark Read, Ben Adams, Paul Marazzi og norske Christian Ingebrigsten. I 1999 ga de ut Here We Come, som var deres debutalbum. Året etter kom albumet The A List, som ble deres store gjennombrudd. Deres største hits var Take On Me og Same Old Brand New You. Bandet oppløste seg i 2002. De valgte å starte opp igjen i 2009, men da uten Paul Marazzi.

Hanson
Hanson er et Pop/rock-band som startet i 1992 i Oklahoma i USA. Bandet ble startet av brødrene Clarke Isaac Hanson, Jordan Taylor Hanson og Zachary Walker Hanson. Deres aller største hit er låta MMMBop. Hanson har gitt ut åtte album fra 1995 til 2010.

Blue
Blue er et bittisk boyband, som spiller R&B og pop-musikk. De startet opp i 2001, bandet består av Lee Ryan, Simon Webbe, Duncan James og Antony Costa. De har hatt mange store hits, blant annet Sorry Seems To Be The Hardest Word feat. Elton John og U Make Me Wanna. Bandet ble oppløst i 2005, men alle bandmedlemmene ble enige om å starte opp bandet igjen i 2009. I 2011 representerte de United Kingdom i Melodi Grand Prix.

Jonas Brothers
Jonas Brothers er et pop/rock band, som består av brødrene Nick, Kevin og Joe Jonas. Brødrene kommer fra New Jersey i USA, og det var her de startet opp bandet. Det var Nick som startet bandet, i forbindelse med en skoleoppgave. Han hadde allerede platekontrak etter at han ble oppdaget som 6-åring. I 2005 ble hele bandet signert av plateselskapet Columbia, men de fikk sitt store gjennombrudd gjennom Disney Channel, og i 2006 ga de ut sitt første album, It’s About Time. Guttene har sin egen serie på Disney Channel, de har også samarbeidet med Miley Cyrus. Deres største hits er låtene S.O.S. og Play My Music.

One Direction
One Direction er et Irsk-brittisk band. De ble dannet da de nylig deltok I X Factor. Alle medlemmene deltok i X Factor hver for seg, dommerne syntes ikke de var bra nok hver for seg. Derfor valgte de å sette de fem guttene sammen til en gruppe. De ble store favoritter i X Factori, og endte opp på tredjeplass. Da X Factoreventyret var over signerte de kontrakt med plateselskapet Syco. Bandet består av Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Syles og Louis Tomlinson. De har nettopp sluppet sitt debutlåt What Makes You Beautiful og nå venter vi bare på albumet deres!

Les om enda flere boybands her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning