NYTTÅR:

5 grunner til å ikke ha nyttårsforsetter

Klikk her for å få 5 gode grunner til å unngå nyttårsforsettene!

Publisert Oppdatert

Det nye året er rett rundt hjørnet og mange har noen nyttårsforsetter de vil gjennomføret i løpet av året som kommer. Her får dere 5 gode grunner til å ikke ha et eneste nyttårsforsett!

Hvorfor skal alle forandringene skje på én gang

Hvis du først ønsker å endre noe i livet ditt så trenger du ikke å gjøre alle forandringene på én gang. Gjør en forandring av gangen istedenfor å endre alt første januar! Det kan bli litt slitsomt å endre hele livet sitt på en dag!

Har du egentlig noen grunn til å ha nyttårsforsetter?

Tenk nøye gjennom hva som er grunnen til at du skal ha nyttårsforsetter. Hvis ikke du finner noen kjempegode grunner er det ikke noe poeng i å presse seg selv til å gjøre ting annerledes! Tenk heller over hva du er flink til uten nyttårsforsetter. Er du kanskje en god venn, eller har du med deg godt humør over alt? Se på dine positive sider istedenfor de negative!

 

Hvis fjoråret gikk bra trenger du kanskje ikke forandre noe

Hvis du kan se tilbake på fjoråret å tenke at det var et bra år er det kanskje ingen grunn til å endre på noe. Klarte du deg med uoppredd seng, litt godteri på en mandag og lite trening trenger du jo ikke å endre alt det første januar! Se heller an i løpet av året om det er noe du vil endre på!

Flere grunner på neste side!  

Det kan bli for mye press

Det er ikke noe gøy å føle at man ikke får til ting, og hvis ikke du skulle få til alle forsettene dine kan det føles vondt. Ikke press deg selv for mye, det er mye bedre å ta ting som det kommer!

 

Du er bra nok som du er

Du er bra nok akkurat som du er! Du har ingen grunn til å endre på deg selv eller ting i livet ditt, det er bra nok å bare være deg selv!

Skal du ha nyttårsforsetter?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen