tips:

5 flausetips!

Å dumme seg ut er noe alle av oss gjør mange ganger iløpet av livet, og følelsen av å være flau er ikke noe god: Kinnene brenner, hjertet slår hardt og du har mest av alt bare lyst til å synke ned gje

Publisert Oppdatert

1. Du bestemmer:
Hvem er det egentlig som bestemmer om en situasjon er pinlig eller ikke? Det er faktisk deg selv! Selvfølgelig hender det av og til skikkelig flaue ting. Men hvis du bryr deg altfor mye om hva omgivelsene tenker, blir du deres neste offer. Bestemmer du deg derimot for å være selvsikker, kan du tenke Dette er ikke noe å være flau for!, og styre hele den flaue situasjonen til å bli mindre pinlig.

2. Tenk litt på:
Å dumme seg ut på skolen er noe veldig mange er veldig redde for, fordi man blir gjort til latter overfor alle de andre. Har du tenkt over at de som ler høyest, antakelig er de som er mest redd for å dumme seg ut selv? Da er det bedre å ikke ta seg selv så høytidelig, og heller le litt av seg selv.

3. Det gylne knepet:
Har du dummet deg ut og VET at de andre kommer til å le av deg, kan du ta i bruk det gylne knepet: Le, du også! Greier du å le av dine egne flauser, avdramatiserer du alt sammen, og det blir ikke like morsomt for de andre å gjøre narr av deg.

4. Venninnetipset:
Om en venninne dummer seg ut, kan du redde situasjonen, og gjøre den udramatisk for henne. Du kan for eksempel si: Så deilig, der var dagens tabbe unnagjort! Da slipper jeg å gjøre den!

5. Fremtidstrikset:
Man pleier å si at enkelte ting blir morsommere i etterkant. Når det skjer noe skikkelig pinlig, kan du tenke: Tenk så mye jeg kommer til å le av dette om noen måneder!

Har du et triks man kan ta i bruk hvis man dummer seg ut?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning