Se stjerner med tantrisk sex

Om en vanlig orgasme får deg til å se stjerner, vil en orgasme med tantra sende deg ut i universet. Målet er intet mindre enn ekstase og åndelig orgasme.

Med tantrisk sex vil dere nå nye høyder.
Med tantrisk sex vil dere nå nye høyder.
Publisert Oppdatert

Multiorgasmer er ikke bare forbeholdt kvinnen. Med litt øvelse kan mannen også komme - igjen og igjen.

God tid
Tantrisk levevis er mer enn bare seksuelt samvær og utløsning. Det er en holdning til livet som skal gi en selvutviklende reise i det indre. Men her i Vesten forbinder vi likevel tantra med tantrisk sex.

Mer: Harde fakta om sex
Mer: Svette menn har draget

Tantrisk sex forutsetter at dere bruker god tid til hverandre. Det er også viktig å ikke ha noe uoppgjort dere imellom før dere setter i gang. Negative tanker vil forstyrre jakten på verdens beste orgasme.

En praktisk øvelse
I tantrisk seksualitet betraktes det som et gode å unngå å få utløsning. Da vil mannen kunne få flere orgasmer i løpet av samleiet, uten å miste ereksjon.

Det kan dere øve på. En øvelse går ut på at kvinnen tilfredsstiller mannen til han nesten kommer, for så å stoppe orgasmen ved å klemme med tommelfingeren på frenulum, punktet der forhuden går opp i en spiss bak penishodet. Sett pekefinger og langfinger på den andre siden, rett under penishodet, og klem til. Det skal litt trening til, og mange er redde for å klemme for hardt. Det finner dere ut av underveis. Å klemme slik er en effektiv måte å stoppe utløsningen på. Stimuler mannen til han er like før utløsning fire ganger. Den femte og siste gangen stimuleres han til utløsning. Etter noen ganger vil en del menn oppdage at de får orgasme, uten at de får utløsning.

Mange forestiller seg nok at utløsningen er mannens orgasme, men i realiteten er utløsning og orgasme to fysiologisk og psykologisk forskjellige prosesser.

Kos hverandre til ekstase
Metodene i tantra er enkle. Mye handler om ulike måter å kjæle med hverandre på. Kjælingen er begynnelsen på reisen mot ekstase, for tantra er en form for yoga.

Øreflippen er kjent som et punkt som leder rett til de edlere deler, så øreflippen lønner det seg å bite i og kjæle med. Det samme med underleppen. Mannens underleppe er svært følsom.

Å ta på hverandre er svært viktig. Bruk hendene overalt, og på så mange måter som du kommer på. Masser magen til partneren din sakte, før fingertuppene forsiktig over øyelokkene og ansiktet. Finn gjerne noe å kose med, som en fjær. Å suge, bite og leke med tungen over partnerens kropp er også en del av leken. Alt gjøres sakte. Til slutt vil dere være så opphisset at dere ikke klarer mer, og er klare for sex i timevis.

Lovlig virkelighetsflukt
Tantrisk sex inviterer til å slippe virkeligheten. Tantra er en form for meditasjon, og neste nivå er å flytte fokus fra klimaks. De seksuelle energiene skal flyte fritt i kroppen. Målet for tantra er harmoni. Selve akten og nytelsen skal stå i sentrum. For å lære deg å kontrollere orgasmen, er det viktig å lære deg selv og den andre å kjenne. Vær bevisst på både ikke bare din, men også partnerens kropp og signaler. Dermed er det også en fin måte å komme nærmere hverandre på.

Vil du lese mer?

  • Mantak Chia & Douglas Abrams Arava: The Multi-Orgasmic Man. How any Man Can Exeperience Multiple Orgasmes and Dramatically Enhance His Sexual Relationship. Harper, San Fransisco, 1996.
  • Mantak Chia: Seksuell energi Bind I-III, Mannens muligheter, Kvinnens muligheter, Parets muligheter.
  • Stephen T. Chang: Erotikkens Tao
  • Elisabeth Haich: Seksuell energi og yoga

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning