Gode grunner til å ha sex

Trenger vi egentlig flere unnskyldninger? Vel. Her har du noen til.

Publisert Oppdatert

LES MER: HARDE FAKTA OM SEX
LES MER: SVETTE MENN HAR DRAGET

  1. Når kvinner har sex, produserer de østrogen. Østrogen er bra for huden og gjør håret blankt og skinnende. Rene skjønnhetssalongen. Og helt gratis.
  2. Å ha sex er som å ta en treningsøkt. Og med dagens slankehysteri og stadige press om å ta av noen kilo, er det vel ingen som ikke sier nei takk til å brenne noen kalorier. Dessuten kan det senke kolesterolet.
  3. I tillegg til å brenne kalorier, bygger man muskler. Best å ha en masse sex før sommeren, så er man både slank og tonet når man skal på stranden.
  4. Det er sosialt. Når man har sex, skaper man nærhet til partneren sin. Og vi har lenge hørt at vi ser for mye på TV. God grunn til å ha sex isteden. Så kan man se Lost etterpå.
  5. Når vi har sex, utskilles en naturlig lukt, feromer. Feromer gir en kjemisk reaksjon hos det motsatte kjønn som gjør deg svært attraktiv i deres øyne.
  6. Sex er en god sovemedisin. Enkelte hevder til og med at sex er sterkere enn valium.
  7. Sex frigir endorfiner, kroppens eget lykkestoff. I tillegg til å føle deg glad og fornøyd, gjør endorfiner at man tåler mer smerte. Altså vil det også kurere hodepinen.
  8. Studier viser at sex gjør at man eldres saktere.
  9. Å kysse hver dag holder tannlegen borte. Det er fordi det utvikles spytt i munnen når man kysser, noe som er bra for emaljen og mot tannsten.
  10. Grunn nummer ti. Ha sex fordi det er gøy!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning