TIPS & RÅD

Brudepikedrøm

Her er tipsene til en god bryllupsdag både for dere og mini

Tenk på at dette også er en  stor dag for brudepiken. FOTO:  JOSH ELLIOTT PHOTOGRAPHY
Tenk på at dette også er en stor dag for brudepiken. FOTO: JOSH ELLIOTT PHOTOGRAPHY
Publisert Oppdatert

Hun er liten, bedårende og den eneste som kan utfordre deg i antall beundrende blikk. Mange brudepar ønsker en brudepike eller to, og den ærefulle jobben er de fleste småjenters drøm.

Når man velger å ha brudepiker og/eller brudesvenner, er det viktig at dette må være noe de selv har lyst til. En ufrivillig brudepike er ikke nødvendigvis særlig samarbeidsvillig.

1. Forklar hva som forventes av dem som brudepike/brudesvenn både i kirken og i løpet av fotograferingen. Spør dem om dette er noe de har lyst til. Hvis ikke, la dem slippe.

2. Som brud kommer du til å ha nok å tenke på, så allier deg med en voksen, som barnas foreldre eller en nær slektning eller venn. La denne personens oppgave være å kle barna, holde dem glade og håndtere eventuelle fartshumper underveis.

3. Tenk på at unger er alderen sin. En 2-åring kan være sjarmtrollet selv, men har ingenting imot å kaste seg på gulvet i raseri hvis noe gjør dem sinte eller frustrerte.

4. Pass på at de får mat og har et greit blodsukker før både seremonien og fotograferingen. Ha med snacks som noen kjeks eller rosiner for sikkerhets skyld.

5. Forbered dem på det som skal skje. Jo, mer barn vet i forkant, dess lettere er det for dem å håndtere den uvante situasjonen.

6. Ikke still for høye krav, og forsøk å se denne opplevelsen gjennom deres øyne. 

Kjøp en supersøt blomsterkrans til brudepiken, men snakk med henne på forhånd, så du er sikker på at hun vil gå med den.  FOTO:  JOSH ELLIOTT PHOTOGRAPHY
Kjøp en supersøt blomsterkrans til brudepiken, men snakk med henne på forhånd, så du er sikker på at hun vil gå med den. FOTO: JOSH ELLIOTT PHOTOGRAPHY

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning