Erotisk novelle

De skulle spille inn en nakenscene i en film. Nå ville hun hjem til henne og øve

"Regissøren vil ha enda en tagning, så hva synes du om at vi trener litt til i morgen? Du vet hvor jeg bor ...", sto det i tekstmeldingen.

Pluss ikon
EROTISK NOVELLE.
EROTISK NOVELLE. Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Hun presset seg sakte mot ham, dro ham til seg mens hun så på ham med de forførende øynene sine.

– Jeg vil ha deg. Mer enn jeg har villet ha noen mann før.

Han svarte med et fast grep rundt midjen hennes, før han varsomt førte hendene ned over rumpa.

– Jeg vil ha deg også, Cassandra. Jeg begjærer deg mer enn du kan ane.

Hun la en hånd bak nakken hans, strøk det kortklipte, svarte håret. Han stirret inn i de krystallblå øynene hennes, trakk henne inntil seg – var bare centimetere unna å kysse henne.

– Cassandra, jeg ... Jeg elsker deg.

– Åh, Peter, jeg elsker deg også, jeg ...

Han lot henne ikke få si mer, trakk henne isteden enda hardere inntil seg, lot de myke, sensuelle leppene hennes få møte hans egne. De kysset med dyrisk lidenskap, det var som om det bare var de to der, og ingen kunne få stoppe det øyeblikket de nå hadde sammen.

Han nøt følelsen av de myke brystene hennes som presset seg mot overkroppen hans, kjente med ett at det begynte å vokse der nede. Han kunne ikke noe for det, han måtte bare ha henne ... det var ikke mulig ...

– Kutt!

Det var som om lynet hadde slått ned. De skvatt til begge to, tok instinktivt et lite skritt unna hverandre, før de ble stående som forstenet og vente på regissørens kommandoer.

Inni seg bannet han. Han hadde et øyeblikk glemt alt om tid og sted. Alt han hadde greid å fokusere på var Julia. Smilet hennes, de trolske øynene, duften av henne, smaken av de myke leppene hennes. For ikke å glemme de eggende kurvene. Herregud, hun var flott.

Det var ikke ham imot å spille inn disse kjærlighetsscenene, og han hadde da heller ikke behøvd å spille at han var betatt. Men regissøren var allikevel nådeløs.

– Ikke nok innlevelse. Jeg har sagt dette hundre ganger før. John, når du beveger deg mot Julia og legger hånden rundt midjen hennes, må du si ordene med mye større overbevisning. Akkurat nå høres det ut som om du prøver å selge høns i regnvær.

Flere i staben begynte å le av regissørens tamme spøk, og John valgte å flire med. Men så smilte Julia til ham, lente seg fram og hvisket ham i øret:

– Slapp av, kjekken. Jeg synes du er flink, jeg. Dette kommer til å gå fint.

Så stirret hun ham rett inn i øynene, ga ham det forføreriske blikket hun var så kjent for, som gjorde at det mannlige publikummet ble sjarmert hver gang de så henne på kinolerretet. Nå var det som om de lekne øynene hennes sa ”du tåler vel å kysse meg en gang til”?

Han bestemte seg for å gi alt i den neste tagningen. Da han trakk henne inntil seg, enda mer bestemt enn forrige gang, og kysset henne hardt, hørte han ingenting fra regissøren. Oppildnet fortsatte han å kysse henne.

– Kutt. Det er bra nå. Perfekt!

Han pustet lettet ut over at han endelig hadde gjort jobben. Nå gjensto bare den vanskeligste scenen av alle. Nakenscenen. En del av ham fryktet nemlig at han ville like den altfor godt.

Da de lå der inntil hverandre, hvisket hun inn i øret hans.

– Se for deg at vi har sex på ordentlig, det vil gjøre det enklere. Lat som om jeg er kvinnen i ditt liv.

Hun lo, før hun la til med eggende stemme:

– Se for deg at du knuller meg hardt, John. Gi meg alt du har ...

Ordene hennes gjorde ham tent med en gang, det var ikke mulig å styre. Han kjente det hamre der nede, og siden Julia tross alt lå rett inntil ham, kunne hun umulig unngå å merke hans bankende lem.

Ganske riktig.

– Jeg forstår at ordene mine allerede har hatt sin effekt.

Hun smilte forførerisk til ham igjen, og han sverget på at dersom hun hadde latt ham, hadde han tatt henne på ekte der, selv foran alle kameraene.

– Jeg har lyst på deg. Så sinnssykt.

Ordene glapp ut av ham, han kunne ikke noe for det. Men hun svarte bare med å smile til ham.

– Action!

Regissørens ord ga gjenklang i rommet. Han merket hvordan Julia umiddelbart forsvant inn i rollen igjen. Hun gned kroppen sin mot ham, avleverte replikker med en innlevelse som burde gitt henne en Oscar på flekken.

– Åh, elsk meg, Peter, fyll meg opp med all din kjærlighet.

Men samtidig var det en del av ham som tenkte tanken: Hva hvis det ikke bare er skuespill?

Han innså at det nok var ønsketenkning. Hun kunne få hvilken mann hun ville, det var han sikker på. Dette var nok bare jobb for henne. Derfor føltes det nesten som om en meteor slo ned da hun, etter at de avsluttet tagningen med et ømt kyss, på ny hvisket inn i øret hans:

– Jeg har lyst på deg også, John.

Hele dagen ble han gående og gruble på det hun hadde sagt. Helt til tekstmeldingen tikket inn senere på kvelden.

"Regissøren vil ha enda en tagning, så hva synes du om at vi trener litt til i morgen? Du vet hvor jeg bor ..."

Hjertet hamret da han banket på døren hennes. Foran ham sto hun, i all sin prakt. Hun hadde bare en nattkjole på, og nå dro hun ham mot seg med fingeren, inviterte ham inn.

– Legg deg ned på sengen, sa hun.

– La meg forføre deg.

Mens han lå der, så han hvordan hun med grasiøse skritt nærmet seg ham. På veien lot hun nattkjolen falle, og nå observerte han at hun ikke hadde så mye under.

Faktisk ingenting.

Så hadde hun altså lyst på ham, hun også. Dette var ikke noe skuespill, det var ekte. Den gyllenbrune huden hennes var umåtelig innbydende, likeså de faste, velformede brystene. Synet av den svarte, veltrimmede dusken hennes var uimotståelig.

Hun krabbet på alle fire over sengen, la seg over ham. Uten et ord begynte hun å kneppe opp skjorta hans, med en dreven bevegelse åpnet hun så beltespennen.

Han tok hintet, hjalp til med å få av seg skjorta. Så lirket han buksa ned over anklene, merket hånden hennes stryke over boksershortsen. Han var allerede knallhard, og av det fornøyde smilet hennes skjønte han at hun likte hva han hadde å by på.

– Så stor du er. Klar for å ta meg på ordentlig?

Han nikket, nøt synet av den veldreide kroppen hennes da hun stilte seg opp på alle fire. Han førte prøvende en finger inn i det plaskvåte kjønnet hennes, kjente hvordan det surklet da han førte den inn og ut.

– Åh, jeg vil ha deg inni meg ...

John var så kåt som han aldri kunne huske å ha vært. Var det sant? Skjedde dette virkelig?

Han kjente hvordan han gled inn i henne, merket den uimotståelige følelsen av at hun tok ham imot med hele seg, ønsket ham velkommen. Han begynte å støte, kunne nesten ikke begripe hvor deilig det var.

Men snart ble det altfor godt, og han forsto at han ikke ville kunne holde særlig mye lenger.

Hun tok hintet, la seg ned i sengen ved siden av ham. Kysset ham i øret, lot hånden sin gå på oppdagelsesferd nedover brystkassen og magen hans, før hun lot den gli helt ned dit. Allikevel unnlot hun å ta på ham der nede, førte isteden hånden forbi pikken, strøk ham på innsiden av låret.

Han svarte med å kysse henne ømt på halsen, hvisket inn i øret hennes hvor deilig hun var. Så førte han hånden over de faste puppene, lot den så gli ned mot magen.

– Julia, jeg vil ha deg igjen. Nå.

Hun nikket, satte seg over ham. Hun tok tak i den bankende pikken hans, førte den forventningsfullt inn i seg. Han stønnet da hun gled ned over ham, visste at det ikke kunne holde lenge, men at han skulle nyte hvert sekund.

Ingen av dem sa noe mer nå, det føltes ikke naturlig å prate. De bare nøt hverandre. Hun red ham med innøvde, utrolig deilige bevegelser som melket pikken hans for hvert eneste støt. Straks kjente han hendene hennes over brystkassen, de var krevende, og han skjønte at hun nærmet seg. Han svarte med å legge sine egne hender over rumpeballene hennes, presset dem mot seg.

– Åh, det går for meg.

Julia ristet og skalv over ham. Sekunder etter svartnet det også for ham. Det var en følelse av delirium han aldri hadde kjent før, i alle fall ikke så sterkt, ikke på denne måten.

Da de var ferdige, sank hun ned ved siden av ham, kysset ham på kinnet.

– Nå tror jeg definitivt du er klar for i morgen.

Les flere erotiske noveller her

Denne saken ble første gang publisert 04/05 2021, og sist oppdatert 23/02 2022.

Les også