Erotisk novelle

Jeg ligger naken og soler meg. Så dukker hun opp bak trærne og ser på meg

Hun legger et håndkle ved siden av meg og tar av seg alle klærne...

Pluss ikon
EROTISK NOVELLE.
EROTISK NOVELLE. Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Jeg går innover på den nesten igjengrodde stien mens svetten siler på ryggen min. Mellom bladene på trærne skimter jeg de varme solstrålene og jeg kan nesten ikke komme fort nok frem.

Nok en gang er jeg på vei til det jeg kaller fristedet mitt. Jeg kan ikke drømme om å dele denne plassen med noen. Det er en liten badekulp godt gjemt inne i skogen. Man må være godt kjent i området for å finne frem dit.

Mens jeg går tenker jeg tilbake. Jeg fant den tilfeldigvis en gang for mange år siden. Det ligger en hytte et par kilometer unna kulpen. Jeg var med moren min til hun som eide hytta en gang jeg gikk på ungdomskolen. Skulle hjelpe henne å male. Da jobben var gjort, ble damene sittende å drikke kaffe mens jeg tok meg en utforskertur i skogen. Det var da jeg kom over denne plassen, og siden har jeg kommet tilbake hver sommer. Holdt det alltid hemmelig at jeg skulle hit, for det er som sagt MITT fristed dette her.

Endelig fremme kaster jeg klærne og naken står jeg foran kulpen og føler meg plutselig veldig i ett med naturen. Det er stille, bortsett fra noen fugler som kvitrer fornøyd i tretoppene. Som om jeg skulle vært det eneste menneske i verden, tenker jeg.

Glad og fornøyd kaster jeg meg ut i vannet. Det er herlig forfriskende! Etter noen minutter går jeg opp av vannet, brer ut et håndkle på bakken og legger meg ned på ryggen. Bryr meg ikke om å kle på meg, det kommer aldri noen hit uansett, og det er deilig å ligge naken og kjenne solstrålene varme. Jeg lukker øynene og bare nyter varmen og stillheten.

Jeg døser av noen minutter og bråvåkner av at det knekker i noen kvister i nærheten. Kanskje det var et rådyr? Jeg heiser meg opp på albuene og kikker rundt meg. Så hører jeg plutselig en kvinnestemme som sier hallo.

Jeg hiver meg opp og surrer håndkle rundt livet. Først blir jeg irritert! Hvem våger å forstyrre meg her på mitt fristed?! Men irritasjonen går fort over når jeg ser hvem som står der bak trærne. Jeg blir stående å gape. En nydelig sommerbrun og lekker dame i kort shorts og sports-BH kikker kommer frem og ser nysgjerrig på meg. Solstrålene skinner i håret hennes så det virker ekstra lyst. Hun ser nesten ut som en engel.

– Farmor advarte meg alltid mot å komme hit, for det var her nøkken holdt til, sier hun med en liten latter.

Jeg blir med et oppmerksom på at jeg fremdeles står og gaper som en annen tulling og lukker igjen munnen. Jeg får frem en slags latter jeg også.

– Vibeke. Sier hun og rekker frem hånden.

Jeg holder håndkleeet godt fast med venstre hånd og hilser pent med den høyre.

– Morten, svarer jeg.

Vibeke legger et håndkle ved siden av der jeg nettopp hadde ligget og spør om jeg er ferdig med å bade eller om jeg blir med på en dukkert til? Jeg skal til å si at jeg ikke har badetøy med meg, i det hun tråkker ut av shortsen og drar B-en over hodet. O` lala! For en kropp denne dama har!

Det er tydelig at hun ikke bruker å sole seg med klær på, for jeg ser ingen skille. Hun har en nydelig sommerbrun farge over hele seg. Brystene er runde og faste og hun har kun en liten stripe med hår nedentil. Jeg kjenner at kuken er fornøyd med det den ser, den reiser seg kjapt opp og jeg får en kul på håndkleeet. Det later ikke til at hun har merket noe, i alle fall er hun høflig nok til å ikke kommentere det. Hun kaster seg ut i vannet og hyler av sjokk da det kalde vannet omslutter den varme kroppen hennes.

Litt brydd over den voldsomme ereksjonen min slipper jeg håndkleet ned ved siden av hennes, og stuper ut i vannet jeg også. Kan jo ikke være noe dårligere enn hun. Jeg gisper når vannet kjøler meg ned, men det tar ikke mange sekundene før kroppen har vent seg til temperaturforskjellen.

Junior har ikke brydd seg om det tydeligvis, for den står i stram giv akt fremdeles. Heldigvis skjuler vannet den.

– Hvordan kunne du vite om denne plassen forresten?, spør hun meg.

Jeg forklarer om den gangen jeg var her for noen år siden og at jeg bruker å komme tilbake hver sommer. Kulpen er ikke spesielt dyp, vannet dekker bare underkroppen hennes, så brystene duver lett opp og ned i vannflaten og jeg stirrer fasinert på dem.

– Den hytta var farmor sin, det er jeg som har tatt over den nå, sier Vibeke.

– Vi var ikke her så ofte, for vi bodde så langt unna. Men farmor viste meg dette stedet en gang, så jeg fant raskt frem.

Vibeke kikker lurt på meg.

– Enda godt det var du som var her da, og ikke nøkken.

Hun spruter vann mot ansiktet mitt og jeg spruter tilbake. Sånn leker vi oss i vannet en stund før hun går på land. Jeg følger rumpeballene med blikket der de beveger seg opp og ned mens hun går mot plassen vi satt på.

Hun legger seg på magen og jeg følger etter. Kan ikke ligge på magen med den stålereksjonen jeg har, så jeg legger meg på siden. Hun virker veldig frigjort denne dama, så hun bryr seg vel neppe om det.

– Tror du det er noe tryggere med en fremmed naken mann her da, enn nøkken?, ler jeg og kiler henne med et gresstrå på ryggen.

Hun grøsser og huden knopper seg. Hun vrir seg over på siden og blir liggende veldig nær meg. Hun puster tungt og ser nedover kroppen min, får øye på kuken som klistrer seg til magen min og får et sultent blikk. Jeg strekker den ene hånda mot hodet hennes og tar sjansen på å kysse henne. Hun gjengjelder kysset. Suger seg fast i underleppa mi og stønner lavt.

Jeg flytter meg enda nærmere og lar prøvende hånda gli over ribbeina hennes og nedover siden av magen. Følger konturene på kroppen hennes og drister meg til å kjenne på rumpa. Den er akkurat like fast og fin å klemme på som den er å se på.

Hun legger seg på ryggen og jeg bøyer meg over henne. Finner munnen hennes igjen. Hun åpner den litt og tungene våre møtes. Jeg stryker henne nedover halsen og merker at hun grøsser lett. Hun spenner overkroppen litt bakover så brystene strutter mot meg. Jeg legger hånden rundt det ene brystet og klemmer det forsiktig. Brystvorten er hard, og jeg kniper lekent i den. Hun ynker seg og kyssene blir heftigere.

Hun tar et godt grep rundt kuken min og runker meg sakte. Jeg merker at dette kan gå fort over så jeg tar vennlig bort hånda og flytter meg ned til fotenden hennes. Hun spriker med beina så jeg får innsyn til den våte og oppsvulmede fitta. Jeg lar armene gli under lårene hennes og tar tak i hoftene. Jeg snuser inn den deilige duften av henne og med flat tunge begynner jeg å slikke klitten hennes opp og ned. Sakte og taktfast. Hun vrir seg som en ål under meg, ingen tvil om at hun liker behandlingen.

Jeg tar en pause og kikker opp på henne. Hun ligger med lukkede øyne og halvåpen munn. Hun har begge hendene rundt brystene sine og kniper i brystvortene. Jeg slikker henne opp og ned langs sprekken før jeg igjen finner frem til klitoris. Jeg suger sakte på den og hun trykker seg mot meg mens hun stønner høyt! Bena hennes begynner å skjelve, så jeg slutter, vil at hun skal komme samtidig med meg.

Jeg legger meg på ryggen og drar henne mot meg. Hun setter seg skrevs over meg og sklir halvveis ned på den stive kuken min. Erter meg litt, før hun trer seg helt nedpå og vi stønner høyt begge to. Hun ser meg inn i øynene mens hun hever og senker seg over meg. Brystene hopper lett opp og ned og jeg strekker hendene frem og knar dem begge to.

Hun strammer fittemusklene rundt kuken min så det svimler for meg. Det er like før jeg når klimaks da hun reiser seg opp og stiller seg på alle fire med baken mot meg. Jeg kneler bak henne og fører kuken inn i den varme, våte fitta hennes.

Det surkler når jeg pumper inn og ut av henne. Hun gisper og jeg merker at hun begynner å skjelve igjen. Med den ene hånden finner jeg klitten hennes og maserer den samtidig som jeg støter til bunns i henne. Vi puster fortere begge to, hun skyter baken mot meg og jeg knuller henne hardt og fort til begge når klimaks. Jeg kommer voldsomt og spruter inn i henne. Jeg venter til de verste rykningene hennes avtar før jeg sakte trekker meg ut. Vi blir liggende å pese på hvert vårt håndkle.

– Det var heftig!, sier hun når hun har fått igjen pusten.

Jeg er så hjertens enig. Jeg reiser meg og leier henne ned til vannet. Vi trenger en ny avkjøling begge to nå. Etter at vi har badet ferdig og kledd på oss klærne spør hun om jeg kunne tenke meg å bli med på hytta hennes og dele en flaske vin. Det takker jeg selvfølgelig ikke nei til. Denne dagen har begynt overraskende bra, og jeg er spent på fortsettelsen. Vi beveger oss hånd i hånd bortover den igjengrodde stien.

Da jeg gikk her noen timer tidligere, kunne jeg ikke drømme om å dele fristedet mitt med noen. Men nå har jeg endret mening ...

Les flere Erotiske noveller her

Denne saken ble første gang publisert 21/04 2022, og sist oppdatert 22/04 2022.

Les også