Erotisk novelle

Han sto og stirret på henne. – Jeg får vel gi ham noe å se på, tenkte hun

Hun la merke til at hun hadde fått seg en beundrer. I øyekroken hadde hun sett at han kom gående, og nå sto han og fulgte med på henne.

Pluss ikon
EROTISK NOVELLE.
EROTISK NOVELLE. Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Hun hadde, etter bare litt fomling, klart å få satt opp teltet. Begynte å få dreisen på det nå, syntes hun. Klokken nærmet seg ni på kvelden, og hun skulle overnatte her på den lille campingplassen før hun syklet videre neste morgen. Fornøyd med seg selv kastet hun inn bagasjen, brettet ut liggeunderlaget og kledde av seg så hun sto igjen i bare bikinien. Det skulle bli herlig med en dusj etter så mange mil på sykkelen.

Hun hadde bestandig hatt lyst på en sykkelferie, og nå var endelig drømmen gått i oppfyllelse. Hvor passet det vel ikke bedre å sykle enn her i Danmark? Lange, rette strekninger og flott natur. Om to dager skulle hun møte tre venninner og få følge på resten av turen, men til nå hadde hun storkost seg alene.

Hun fant frem dusjsåpe og et håndkle. Hadde tenkt seg inn i dusjrommet, men ombestemte seg og gikk heller i retning vannet på campingplassen.

Det var ingen andre nede ved vannkanten. Hun vasset ut i det kalde vannet. Det var forfriskende og avkjølende. Hun såpet seg godt inn og skylte av seg.

Hun la merke til at hun hadde fått seg en beundrer. I øyekroken hadde hun sett at han kom gående, og nå sto han og fulgte med på henne. Hun likte oppmerksomheten og gjorde seg derfor ekstra flid med vasken. Fikk vel gi ham noe å se på, da, tenkte hun, og såpet seg godt inn på ny. Hun gned såpen sakte utover armene, tok seg god tid med å såpe inn brystene og magen. Så snudde hun hodet brått og fikk øyekontakt med publikummeren.

Regnet med at han kom til å snu seg flaut bort, men det gjorde han ikke. Hun så ham klart og tydelig nå. Han var ikke så høy, men høyere enn henne. Stram, flott kropp. Muskuløse armer, men en liten antydning til mage. Han stirret så intenst tilbake på henne at det til slutt var hun selv som ble flau. Raskt skylte hun såperestene av seg og gikk i land. Tok håndkleet sitt og småløp opp til teltet.

Hun skulle bare ha det litt moro, men det hadde endt opp med at hun ble sprengkåt! Hun hadde merket det ute i vannet, da hun såpet inn kroppen så omhyggelig og visste at hun ble iakttatt. Men hun trodde ikke han kom til å fortsette stirringen etter at han var blitt avslørt.

Det blikket han sendte henne da gjorde at hun ble helt mo i knærne. Hun kjente hvordan det dunket mellom beina hennes. Hun la seg ned på liggeunderlaget og måtte gi seg selv en rask utløsning. Det hjalp litt, men fremdeles hadde hun en rastløs følelse i kroppen.

Kanskje hun skulle vaske noen av klærne sine? Hun dro på seg et kort skjørt og en løs singlet, tok posen med skittentøy og strenet ut for å se. Vaskerommet var utstyrt med både vaskemaskin og tørketrommel, så hun kjørte i gang en kortvask. Hun hadde omkring en halvtime å slå i hjel og tenkte hun skulle gå tilbake til teltet så lenge. Men hun kom ikke så langt. Døra var sperret av en mann. Hun svelget tungt og lot øynene fare over personen som sto der. Det var han!

Hun så at han smilte, som om han var fornøyd med å ha funnet henne igjen. Han hadde et pent smil. Hun kjente hvordan pulsen dunket og smilte tilbake.

– Du ga deg så fort, sa han på tysk.

– Hadde håpet å få se mer, jeg!

Jaså, så han hadde likt showet hennes! Hva skulle hun svare? Hjernen jobbet febrilsk med å komme på en vittig tilbakemelding, men hun ble så satt ut av ham at hun ikke kom på noe annet enn Hyggelig at du likte det!.

Han kom nærmere. Øynene for sultent over kroppen hennes, og hun kunne nærmest kjenne hvordan blikket brant seg gjennom de tynne klærne.

Han rakte frem hånden og presenterte seg. Laurenz, kikkeren. Hun lo og presenterte seg selv som Annie, fristerinnen. Hånden hennes virket liten i hans store. Den var varm og god, hun nøt å holde i den.

– Du er en deilig kvinne, Annie.

Sa han. Rett på sak. Hun kjente hvordan dunkingen mellom beina hadde satt i gang igjen.

– Du er ikke så verst selv heller, Laurenz, svarte hun hest.

Bortsett fra lydene fra vaskemaskinen var det helt stille. Hjertet hennes slo altfor fort nå. Så tiltrekkende han var! Fremdeles holdt han henne i hånden. Det strålte en varme fra den som forplantet seg utover i hele kroppen. Hans tiltrekningskraft var enorm! Hun var forvirret over sin egen reaksjon og oppførsel, men ristet følelsen av seg. Hun slapp hånden hans og la armen rundt nakken på ham. Så kysset hun ham prøvende på munnen.

Han trakk henne mot seg, og leppene deres møttes igjen, denne gangen i et heftigere kyss. Hett, fast og bestemt. Tungen som møtte hennes gjorde henne skjelven i beina. Hun klynget seg til ham og kjente den harde ereksjonen hans mellom dem. Det gjorde henne enda mer opphisset. Han grep henne under baken, løftet henne, spredte bena og trykket henne mot veggen. Hun likte at han tok kontrollen og nøt å kjenne den harde kuken som presset seg mot underlivet hennes. Pusten gikk fort, hun elsket den rå behandlingen. Men hun ville ikke gjøre det her, oppetter veggen. Det ble så klønete, og det kunne komme noen.

– Vi går til teltet, fikk hun mumlet mot munnen hans før han på ny lot tungen sin rotere rundt hennes.

– Nei, hvisket han halvkvalt tilbake. Han kjørte hånden under det korte skjørtet og gned henne mellom de oppsvulmede leppene. Han kjente at trusa var våt og stønnet høyt. Det var like før hun seg lot seg overtale, kroppen styrte mer enn hodet akkurat nå. Alt hun kunne tenke på var nærheten til ham, berøringen. At han skulle trenge inn i henne der de sto. Men hun fikk samlet seg og sa Jo, kom. Det blir bedre der.

Noe motvillig slapp han taket i henne og ble med til teltet.

Les også (+) Det var ti år siden jeg hadde sett henne...

Klærne ble revet av i full fart straks de var innenfor teltduken. Plassen var ikke stor, men det var betraktelig bedre her inne enn i det kalde vaskerommet. Han strøk over den følsomme huden hennes. Hendene hans var magiske. Huden sitret, brystvortene strammet seg, de rosa brystvortene var stive av begjær. Han gapte over den ene og sugde den hardt og lenge. Bølger av lyst skyllet gjennom kroppen hennes og samlet seg mellom beina. Hun åpnet dem automatisk, og straks etter var den store, varme hånden hans på plass der. Han fingret henne til hun vred seg og bet seg i leppen. Hun buet seg mot ham og tigget om mer. Det gjorde ham enda kåtere. Han snudde henne over på magen og sa at han ville ta henne bakfra. Lydig stilte hun seg på alle fire og kikket sultent på ham over skulderen.

Han førte kuken mot de store, hovne leppene. Han kjørte den til bunns i henne og tok henne hardt og fort. Han strøk henne over korsryggen, kilte henne lett før han klappet hardt til baken hennes så den ristet. Hun ynket seg og presset rumpa mot ham. Han tok et godt grep rundt hoftene hennes og økte tempoet. Var for opphisset til å roe ned, kjørte kuken i henne igjen og igjen. Hun kunne høre at det gikk noen utenfor. Hun forsøkte å være stille, men tapte kampen. Hun klarte ikke å holde igjen. Hun ropte derfor ut da lyn av nytelse eksploderte i kroppen hennes, og hun kom kraftig rundt kuken hans. Han ropte, han også, da han endelig kunne slippe seg løs. Støtvis tømte han seg i henne, det var befriende endelig å få den etterlengtede utløsningen. Han trakk seg ut og ble liggende og hive etter pusten. De lå stille ved siden av hverandre mens pusten sakte, men sikkert roet seg.

Det ble fort veldig klamt inne i teltet. De kledde på seg og gikk ut i stedet. Hun kikket ned mot vannkanten og foreslo at de kunne ta et bad. Det ville han. Hun krabbet inn i teltet og hentet håndkleet. Da hun stakk hodet ut igjen, sa han lattermildt:

– Ikke glem såpa, da!

Denne saken ble første gang publisert 26/11 2020, og sist oppdatert 18/01 2021.

Les også