Erotisk novelle

Bokseren min ble dratt ned ... Hadde hun virkelig tenkt å gjøre det?

Dette var både litt forbudt og ikke minst veldig opphissende, var alt jeg rakk å tenke.

Pluss ikon
EROTISK NOVELLE.
EROTISK NOVELLE. Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Opplevelsen jeg nå skal fortelle om, glemmer jeg aldri. Solen hadde nettopp gått ned, og den milde vinden blåste over oss denne deilige vårkvelden i Australia.

Et par kompiser og jeg bodde i et stort leilighetskompleks med tilhørende jacuzzi, og denne kvelden hadde vi samlet en liten gjeng til vorspiel i jacuzzien.

Foruten kompisene og meg selv, var det også en tre-fire jenter til stede. En av dem, Heidi, en tysk student, hadde sendt meg et par blikk tidligere på kvelden.

Jeg prøvde fortsatt å overbevise meg selv om at det ikke bare hadde vært ønsketenkning, for dama var skikkelig sexy. Hun hadde fortalt at hun var tidligere turner, og selv om hun ikke drev aktivt lenger, hadde hun beholdt fasongen. Når hun nå gled ned i vannet, greide jeg ikke unngå å sveipe over henne med blikket.

Akkurat da så hun meg rett i øynene. Så smilte hun. Jeg ble forfjamset, det husker jeg fortsatt godt den dag i dag, men jeg holdt allikevel øyekontakten og smilte tilbake.

Stemningen ble etter hvert svært god, og kompisen min foreslo en drikkelek – flasketuten peker på.

Tredje gangen kompisen min Petter spant ølflasken rundt i vannet, pekte den mot Ida, en dame en annen kompis av meg, Espen, hadde vært interessert i lenge.

– Nå får du drømmen din oppfylt, Espen. Ida må kysse med deg i et halvt minutt.

Tydeligvis hadde Ida et godt øye til Espen også, for hun virket ikke å ha noen videre innvendinger mot å sette seg på fanget hans og begynne å råkline med ham. Det ble straks klart at de nøt det veldig begge to, for kysset virket ikke å ha noen ende.

Stemningen var unektelig blitt ladet, og det føltes som tiden sto stille da Petter spant flasken en gang til. Den svirret rundt i vannskorpen noen sekunder før den stoppet opp. Med tuten mot Heidi. Heidi bare smilte, det var som om hun forsto hva som skulle komme.

– Heidi, du må … , prøvde Petter på et heller dårlig tysk.

– Ja, jeg forstår, lo hun, og akte seg mot meg.

Straks hadde jeg henne over skrevs. Hun la armene sine rundt meg, og vi begynte å kline. Plutselig avbrøt en av de andre gutta.

– Ok, det holder, Pettersen. Nå må vi andre få spille mer flasketuten.

Heidi trakk seg tilbake mot plassen sin, men hele tiden holdt vi øyekontakten.

Minuttene gikk, og leken fortsatte ufortrødent videre. Etter det som føltes som en liten evighet, pekte flasketuten igjen mot Heidi.

Petter sendte meg et sikkert blikk.

– Heidi, denne gangen må du suge ham.

Alle lo rått, men det ble plutselig stille da Heidi trakk pusten og forsvant under vann. Hadde hun virkelig tenkt å gjøre det?

Jeg må innrømme at spenningen sitret i meg. Dessuten var boblene skrudd på, slik at ingen kunne se hva som foregikk under vann.

Bokseren min ble med ett dratt ned. Jøss, mente hun alvor? Åpenbart, for i neste øyeblikk tok hun meg i munnen, der under vann. Jeg ble knallstiv, for dette var både litt forbudt og ikke minst svært opphissende, var alt jeg rakk å tenke.

Et øyeblikk møtte Idas øyne mine. Reaksjonen min hadde røpet meg, det var det ingen tvil om. Men hun smilte bare lurt til meg, og jeg må innrømme at jeg nå var på et punkt der hemningene hadde sluppet taket fullstendig. Akkurat idet jeg skulle lene meg tilbake og virkelig nyte tungebehandlingen, avsluttet Heidi brått det hun drev med, og kom opp til overflaten. Gjengen klappet og heiet på henne, og flere av gutta ga henne høylytte high-fives.

Etter hvert ville noen av de andre ut på byen. Bare fire personer ble sittende igjen i jacuzzien. Foruten Heidi og meg, var det Espen og Ida.

– Skal vi prøve badstuen, spurte jeg Heidi?

Hun nikket.

– Regner med dere virkelig får bruk for den nå i denne heten, sa Espen tørt.

Straks var vi inne i badstuen. Som forventet var det ingen der. Vi forsto begge hva som skulle skje.

Jeg kunne i alle fall ikke vente med å få nyte den fantastiske kroppen hennes. Hun vugget fremfor meg, de yppige formene hennes gjorde meg spinnvill. Alt jeg kunne tenke på var hvor lyst jeg hadde på henne. Men før jeg kom så langt, satte hun seg ned på benken og dro meg til seg.

– Det var noe jeg ikke fikk gjort meg ferdig med i sted.

De sensuelle øynene hennes møtte mine, og jeg kunne ikke annet enn å lene meg tilbake i nytelse da hun nok en gang dro av meg bokseren. Hun tok et godt tak i pikken min og førte den inn i munnen.

Hun var helt utrolig god til å suge, og det var så godt at jeg etter hvert var nødt til å stoppe henne. Jeg ønsket for all del ikke å komme ennå – jeg ville ha så mye, mye mer.

Nå var det min tur til å få nyte henne. Jeg la meg ned på benken, og hun forsto hva jeg ville.

– Sett deg over ansiktet mitt, sa jeg med opphisset stemme.

Villig senket hun seg over meg. Det var tydelig at hun likte det, for hun stønnet høyt da tunga mi traff klitoris.

– Ah, lick me, lick me.

Jeg begravde ansiktet mitt i musa hennes og slikket henne som om det ikke fantes noen morgendag. Jeg virkelig nøt smaken av henne, og etter hvert begynte hun da også å riste og skjelve.

– Jeg kommer, jeg kommer.

Etter at krampetrekningene hadde gitt seg, gikk hun av meg. Hun sto der foran meg, kliss naken, med den faste, spretne turnerkroppen sin. Og jeg, jeg var så tent at jeg knapt visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Heidi smilte igjen, og strakte så ut en hånd.

– Jeg vil at du skal knulle meg, sa hun.

Hun stilte seg opp mot veggen, med den innbydende rumpa mot meg. Jeg var så kåt at jeg var redd det skulle gå for meg omtrent idet jeg entret henne. Bedre ble det ikke av at hun vrikket på rumpa mens jeg presset meg inn.

– Pul meg!

Jeg kjente rumpa hennes slå mot underlivet for hvert støt, og merket at det alt var i ferd med å nærme seg.

– Jeg kan ikke holde lenger, jeg …

Det knøt seg, og jeg fikk den deiligste utløsningen jeg noensinne kan huske å ha hatt. Jeg trakk meg ut, og sprutet over rumpa hennes. Hun bare lo da kaskader av varm sæd traff rumpeballene hennes, og virket overhodet ikke skuffet over at jeg ikke hadde greid å holde i mer enn et par minutter.

– Det var første runde. Nå dusjer vi hos deg, ikke sant?

Straks var vi oppe i leiligheten min. Jeg kunne høre stønning fra Espen sitt rom og trengte ikke lang tid på å skjønne at han og Ida var godt i gang.

Vi dusjet lenge, lot vannet renne over oss mens vi kysset heftig. Sakte merket jeg at jeg begynte å bli stiv igjen.

– Ser ut som det er en her som er klar for mer moro, smilte hun.

Så bøyde hun seg ned og kysset kukhodet mitt. Kysset fikk meg til å skjelve, det var som et elektrisk støt jog igjennom kroppen min.

Ikke lenge etter befant vi oss i senga mi. Heidi la seg ned mellom beina mine, begynte med å slikke ballene. Hun tok seg god tid. Så tok hun meg litt i munnen igjen, sugde meg til kuken var minst like kampklar som i badstuen en liten time tidligere.

Blikkene våre møttes idet hun reiste seg opp. Så trædde hun seg ned over lemmet mitt. Jeg gled inn uten motstand, på tross av at hun var veldig trang. Saftene hennes rant ut over magen min, og jeg ble bare enda kåtere av det. Jeg lot hendene mine få et godt tak om de små, yppige brystene, før jeg førte hendene mine over rumpeballene hennes, presset og klådde på dem.

Hun red meg fortere og fortere, og straks skjønte jeg at jeg var i ferd med å miste kontrollen.

Utløsningen var minst like deilig denne gang, og snart pumpet den varme sæden min inn i henne.

– Ja, jeg elsker det når gutten spruter inni meg. Åh, åh.

Nå begynte Heidi å riste og skjelve og utstøte noen tyske gloser som jeg ikke tør gjengi.

Etterpå sank hun ned ved siden av meg, tydelig utmattet også hun. Vi smilte til hverandre. Semesteret hadde så vidt begynt …

Les flere Erotiske noveller her

Denne saken ble første gang publisert 04/05 2021, og sist oppdatert 11/03 2022.

Les også