Erotisk novelle

Jeg dro til hytta for å være alene. Så dukket hun plutselig opp

Jeg har rømt til hytta alene for å skrive på novellesamlingen min. Historien tok en helt uventet, men svært velkommen vending.

Pluss ikon
EROTISK NOVELLE.
EROTISK NOVELLE. Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Jeg har vært alene på hytta noen dager nå fordi jeg har ferie og fordi jeg trengte å være i fred for å skrive på novellesamlingen min. Jeg elsker å skrive, og erotikk er et helt fantastisk tema. Det pirrer meg, både å lese og skrive. Tanken på at den som leser mine fortellinger blir like kåt som meg gir meg ekstra motivasjon.

Jeg er godt i gang med samlingen, og om ikke lenge skal den publiseres. Værvarselet har anbefalt å la bilen stå, så jeg kommer meg nok ikke herfra med det første. Men det er helt greit, jeg stortrives på hytta og inne i den spennende skriveboblen jeg lever i om dagen.

Jeg kler på meg og går ut. Jeg vasser i snø opp til knærne. Det blåser surt og snør sideveis. Fordømte drittvær! Jeg skynder meg å måke en sti bort til vedskjulet før jeg småløper tilbake. Brått hører jeg noen som roper. Jeg snur meg og myser nysgjerrig opp mot veien, ser det står noen der i halvmørket og veiver med armene.

Jeg vinker tilbake før jeg strever meg fremover i snøen, til jeg kommer bort til en skikkelse pakket inn i masse klær, det er kun øynene som så vidt kan skimtes mellom lua og skjerfet. Det er stemmen som avslører for meg at dette vesenet er en kvinne.

Hun forklarer at hun var på vei til hytta, men har kjørt seg fast siden veien ikke var brøytet fra skogholtet og inn. Mobilen hennes har ikke dekning her inne i skogen, så hun fikk ikke ringt etter hjelp, og det var lenger å gå tilbake til hovedveien enn innover skogsveien. Derfor kom hun gående her nå i håp om å finne folk på en av hyttene. Hun babler i vei før hun til slutt må stanse for å trekke pusten.

Vi slår følge ned til hytta, rister av oss snøen utenfor og går inn. Det er fremdeles godt og varmt, men jeg legger inn et par kubber i ovnen mens damen kler av seg de våte klærne. Etter hvert som plaggene forsvinner kommer en stram og flott kvinnekropp til syne. Langt lyst hår flommer nedover ryggtavla og ender i en spiss som peker ned mot ei herlig sprettrumpe. Hun har et pent ansikt med store blå øyne og sensuelle lepper.

Det viser seg at besøket mitt slett ikke er noen sjenert dame. Skravla går i ett sett mens hun kler av seg, og plutselig står hun foran meg i en trang tights og en ettersittende singlet. Enten har ikke damen bh på seg, eller så er bh-en veldig tynn, tenker jeg, for foran på brystene peker to store, stive brystvorter rett mot meg!

Jeg setter meg godt til rette i stolen og tenker at det slettes ikke var dumt med litt selskap. Jeg skrur på radioen, akkurat tidsnok til å høre nyhetene. Det blir varslet om snøkaos flere steder i fylket, redningsmannskap og brøytebiler har fullt opp.

– Ser ut som jeg må bli her til været roer seg. Hvis det er i orden for deg da? Har ikke mye lyst til å gå ut der igjen.

Hun ser raskt ut av vinduet, grøsser, setter så de knallblå øynene i meg. Jeg kaster naturligvis ikke denne skjønne skapningen ut i snøkaoset, så jeg sier hun er hjertelig velkommen til å bli.

Vi blir sittende i hver vår ende av sofaen med hvert vårt vinglass. Stemningen er god, hun viser seg å være et riktig så trivelig selskap, så tiden flyr raskt. Hun blir veldig nysgjerrig da jeg avslører at jeg skriver erotiske fortellinger. Hun stiller flere spørsmål og er oppriktig interessert i å høre mer om denne hobbyen. Det gleder meg, og jeg forteller gjerne.

– Men hvordan kommer du på alle historiene? Hvordan tenker du at personene i fortellingen skal møtes?

Jeg svarer at når man først er i skrivemodus går det helt av seg selv.

– Jeg kunne skrevet om oss, for eksempel, sier jeg og gir henne et lurt blikk.

– Om oss?, spør hun undrende.

– Ja, to fremmede som møtes i skogen en kald vinterdag, fanget i en hytte under snøstormen. Utmerket utgangspunkt, kunne blitt en heftig historie, det, sier jeg og gliser. Hun gliser tilbake.

– Det høres ut som en knallgod historie, ja! Fortell meg den, sier hun og ser bedende på meg.

Jeg liker tanken på å sitte her sammen med denne flotte, småfrekke dama og dikte opp en erotisk fortelling. Det begynner allerede å røre seg nede i joggebuksa.

– Du får stoppe meg hvis det blir for mye, da, sier jeg, lukker øynene og begynner å fortelle:

Nærværet hennes gjorde noe med ham. Bare det at hun var i nærheten var tydeligvis nok til å kjenne det krible i hele kroppen. Hun var så fin. Hun var nøyaktig en sånn type dame som han ofte hadde fantasert om når han runka, og nå satt hun her, med de store brystene, den slanke kroppen og den bringebærrøde trutmunnen. Innesnødd på en hytte langt inne i skogen, bare de to, uten forstyrrelser.

Han kjente hvordan blodet begynte å samle seg mellom beina, og straks etter satt han der med en voldsom ereksjon. Hun så konturene av den, og hun likte virkelig det hun så. Hun fuktet leppene og sakte akte hun seg nærmere. Hjertet hans slo hardt, hun ville dette like mye som han selv!

Han bøyde seg mot henne, myke lepper traff hans. Først prøvende, deretter mer krevende. Han kjærtegnet ansiktet hennes med den ene hånden, lot den sakte kile henne nedover kinnet, deretter halsen. Brystvortene hennes knoppet seg straks. Han snek hendene under genseren og kjente den myke huden mot håndflatene.

Kyssene ble heftigere, tungene lekte ivrig med hverandre. Straks etter satt hun på fanget hans, med ett kne på hver side av lårene. Han løftet genseren opp, hun hjalp til å få den av. Han løsnet bh-en og hadde nå de duvende brystene rett foran ansiktet. Han kysset dem etter tur, slikket niplene, lot tungen rotere rundt dem. Hele tiden kom det små stønn ut av munnen hennes.

Han kjente hvor ulidelig trangt det ble i buksene. Kuken presset mot henne, truet med å spjære buksa for å komme seg ut av den og inn i henne.

Jeg åpner øynene og ser at hun sitter helt ytterst på sofaen. Hun ser ivrig ut, kinnene er hektisk røde og øynene store og glinsende.

– Men ikke stopp, da!

Sier hun, og jeg ser på brystet hennes at hun puster tungt. Fornøyd legger jeg hodet bakover igjen og lukker øynene på nytt. Lever meg helt inn i fortellingen.

Hun reiser seg opp og fjerner resten av klærne. Han skynder seg å gjøre det samme. Nå er de like nakne begge to, og kuken vipper fornøyd i lufta. Hun ser imponert på den, setter seg ned på kne mellom bena hans og gir ham en deilig sugetur. Han følger med på bevegelsene hennes, ser kuken forsvinne inn i den varme, våte munnen. Ser de fyldige leppene omslutte ham og sluke ham. Han kan ikke bli hardere enn han er akkurat nå.

Hun reiser seg og setter seg på nytt skrevs over ham. Denne gangen er det ingen hindring mellom dem. Han styrer kuken inn mellom bena hennes og treffer raskt den dampende åpningen. Hun trer seg ned på ham, helt ned, og blir sittende slik mens de kysser hverandre sultent. Så begynner hun å bevege seg. Opp og ned, sakte, men bestemt.

Les også (+) Hun gned seg inntil ham og kjente tydelig at han ville ha henne

Hun holder hendene på de stramme skuldrene hans og ser ham dypt inn i øynene. Han klemmer hardt rundt rumpeballene hennes, og hun setter opp tempoet. Rir ham vilt. Kuken stempler inn og ut av henne, og klimakset nærmer seg for dem begge. Hun stønner, han peser.

Han griper det ene brystet og kniper hardt i den stive brystvorten. Hun kommer heftig rundt kuken hans i det samme som han pumper inn i henne. De blir sittende helt stille og bare nyte de deilige pulseringene.

Jeg skvetter til idet jeg merker at hun har satt seg helt inntil meg. Hun gir meg et langt, vått kyss før hun skrever over meg, bøyer seg ned og hvisker i øret mitt:

– Var det ikke slik fortellingen din begynte?

Jeg grøsser av velbehag da det går opp for meg hva som skal skje de neste minuttene. Ute laver snøen ned, og jeg tenker at det må den gjerne fortsette med en god stund til.

Denne saken ble første gang publisert 26/11 2020, og sist oppdatert 31/01 2023.

Les også