EROTISK NOVELLE

Hun gned seg inntil ham og kjente tydelig at han ville ha henne

Reaksjonen hennes overrasket henne. Hun hadde ikke for vane å bli så ufattelig tent av en vilt fremmed fyr.

Pluss ikon
EROTISK NOVELLE
EROTISK NOVELLE Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Det hele begynte som en spøk, men etter hvert syntes de slettes ikke tanken var så dum. Et maskeradeball på den store firmafesten! Noe nytt, noe uventet og noe spennende. Komiteen sendte ut innbydelser til alle avdelingene. Understreket at ALLE måtte kle seg ut, og viktigst av alt – alle måtte ha maske, for dette skulle være ordentlig gjennomført! Tanken var at ingen skulle vite hvem som var hvem før de ved midnatt skulle fjerne maskene.

Hun gledet seg stort og brukte dagevis på å bestemme seg for hva hun skulle kle seg ut som. Valget falt til slutt på en svart blondemaske som dekket nesten hele ansiktet, kun munnen og litt av øynene var synlig. Som antrekk valgte hun en rød og sort Charleston-inspirert kjole.

Den var uforskammet kort, men du verden så stilig!

Endelig var dagen her. Hun hadde fått på seg antrekket, og kjente det krible forventningsfullt! Hun laget trutmunn til speilbildet sitt og tenkte at hun garantert kom til å få masse oppmerksomhet denne kvelden.

Hun malte leppene blodrøde, puttet masken ned i den lille håndvesken, dro på seg en tynn frakk og gikk ut til den ventende taxien. Hun lot frakken være åpen og merket at sjåføren til stadighet kastet små, raske blikk opp i sladrespeilet. Hun nøt oppmerksomheten. Kjente at hun faktisk ble litt tent av det!

De ankom lokalet. Hun betalte sjåføren, og rett før hun steg ut av bilen tok hun på seg masken. Hun speilet seg i bilvinduet før taxien dro videre og smilte tilfreds. De skulle nok få problemer med å gjette hvem hun var. Det kriblet forventningsfullt i magen da hun gikk mot inngangsdøren.

Hun hang fra seg frakken og fikk en velkomstdrink med et nummer på. Nummeret viste hvilken bordplass hun var blitt tildelt. De kunne jo ikke plasseres etter navn og status nå da ingen skulle vite hvem som var hvem.

Hun tok seg en runde rundt i lokalet og klarte ikke stoppe å smile. For en flid alle hadde gjort seg med antrekkene! Noen kunne hun nok ane hvem var, men flere var totalt ugjenkjennelig. Hun merket at mennene kastet lange blikk etter henne. Noen kikket litt diskret, mens andre glodde åpenlyst.

Hun følte seg som en gudinne der hun beveget seg elegant rundt på de høye hælene. Hun fant bordet sitt og fikk påfyll i glasset straks hun satte seg ned.

Hun tok en slurk og holdt på å sette vinen i halsen. Rett overfor henne, men på nabobordet, satt selveste Zorro og stirret på henne. Så mystisk, så skremmende – og så ufattelig sexy!

Hun merket at pulsen slo fortere. Hun hevet glasset i en skål mot ham, og han gjorde det samme tilbake. Forventningene til kvelden økte betraktelig nå merket hun. Hvem var han?

Hun kunne ikke fatte at dette var en av hennes kolleger. Måtte komme fra en annen avdeling enn hennes. Han hadde svart, halvlangt hår i en stram hestehale, den kjente Zorro-masken så klart, hatten, samt en påtegnet svart bart i et gyllenbrunt ansikt.

Øynene var intense. Hun følte nærmest at han kunne se tvers gjennom henne. Den svarte kappen hang lett over en bred ryggtavle, og silkeskjorten var bare halvveis tilkneppet. Hun merket hvordan brystet hevet seg for hvert åndedrag hun tok. Hun klarte ikke ta øynene vekk fra ham. Måtte beherske seg så hun ikke gikk bort og flerret opp skjorten hans.

Reaksjonen hennes overrasket henne. Hun hadde ikke for vane å bli så ufattelig tent av en vilt fremmed fyr. Men nå var ikke akkurat dette en vanlig kveld heller.

Rundt omkring i lokalet gikk kjøkkenhjelpen utkledd som tjenere. De var oppmerksomme på gjestene sine, og straks de oppdaget et tomt glass, kom de med påfyll. Ingrid satte glasset sitt ned og tenkte at det nok var tryggest ikke å drikke så mye. Hun kunne ikke love seg selv at hun greide å kontrollere seg dersom hun drakk mer.

Musikken strømmet ut fra de store høyttalerne, og hun så at flere hadde beveget seg ut på dansegulvet. Hun kikket bort på nabobordet, men nå var det tomt.

Hun kjente skuffelsen, men rakk ikke å dvele for lenge ved den følelsen, for nå var det noen som prikket henne lett på skulderen. Zorro!

Han bøyde seg høflig og rakk ut hånden. Hun sendte ham et strålende smil, tok hånden hans og lot ham føre henne ut på dansegulvet.

Han sa ikke et ord, bare holdt henne tett inntil seg og beveget seg rolig i takt med musikken. Hun kjente at blodpumpen jobbet hardt og var sikker på at han også måtte kjenne det, slik som det dunket i brystet hennes. Tett, tett danset de. Tre låter var blitt spilt, og han slapp henne ikke.

Med ett kjente hun at han hadde forflyttet hånden sin til rumpa hennes. Han knep henne forsiktig i baken utenpå kjolen, og da hun kikket overrasket opp på ham, så hun at det lyste i de grå øynene. Hun gned seg forsiktig inntil ham og kjente tydelig at han ville ha henne. Hun svelget tungt.

Da den fjerde låten begynte, stoppet han, tok hånden hennes og leide henne med seg. Som i transe fulgte hun etter. Akkurat nå kunne han hoppet utfor et stup, og hun hadde fulgt med. Hun var helt i hans makt, og selv om det var litt skremmende, var det også grensesprengende pirrende!

De hadde fremdeles ikke utvekslet et eneste ord. Det var som om ord ble overflødige her. De ville det samme, det var tydelig. Det gjaldt bare å finne et passende sted.

De rundet et hjørne og kom til en lang gang. Nesten nederst sto en dør halvveis åpen. Dit skulle de visst. Han stanset, lot henne gå inn først.

Vel inne snudde han seg og låste døren bak dem. Hva hadde hun egentlig gjort? Hun visste jo ingenting om denne mannen. Kanskje var han farlig? Kanskje hadde han lokket henne med seg for å...

Mer rakk hun ikke tenke før han omfavnet henne og ga henne et kyss så fullt av lidenskap av hun ble helt skjelven i knærne. Hun sluttet å tenke, lot seg bare rive med. Det pulserte kraftig mellom beina hennes, og hun kjente at hun var våt. Hun lot en hånd gli over kulen på buksa hans, og han stønnet mot munnen hennes. Presset seg mot håndflaten hennes så hun tydelig kunne kjenne at det pulserte kraftig hos ham også.

Han kysset henne hardere og grep tak i rumpa hennes. Denne gangen under kjolekanten. En finger smøg seg mellom beina hennes, og nå kjente han hvor opphisset hun var.

Han trakk buksene ned, og hun gjorde det samme med trusen sin. Så ble hun løftet opp på et gammelt trebord som sto der, og han spredte beina hennes. Så stilte han seg helt inntil henne, tok kuken i hånden og kilte sprekken hennes med den.

Hun ynket seg og ville ha ham i seg. Ville kjenne hvordan den store kuken fylte henne opp! Han styrte den mot åpningen, tok tak rundt lårene hennes og kjørte den til bunns i henne. Han la seg halvveis over henne og kysset henne. Bøyde seg ned og bet forsiktig i brystvorten hennes gjennom kjolestoffet. Hun løftet opp det ene beinet sånn han kom enda dypere inn i henne.

Han traff G-punktet hennes perfekt! Han knullet henne hardt. Hun forsøkte å holde øyekontakten med ham da hun kom, men orgasmen ble så voldsom at hun automatisk lukket øynene av nytelse. Med et gutturalt brøl tømte han seg i henne, og så ble alt stille. Hun merket at han trakk seg sakte ut, men hun ble liggende og nyte etterdønningene av orgasmen.

Da hun hadde fått tilbake pusten, åpnet hun øynene og tenkte at nå var det på tide å presentere seg. Men han var borte! Noe fortumlet kom hun seg på beina og fikk på seg trusen.

Hun gikk med raske skritt tilbake til plassen sin og regnet med å finne ham der, men stolen hans var tom. Skuffet satte hun seg ned og straks etter kom en tjener med et glass champagne. Han kremtet og ga henne et sammenbrettet ark. Noe forundret åpnet hun det og leste:

Takk, min skjønne ukjente. Du var akkurat like deilig som jeg hadde forestilt meg. Dessert på samme sted kl. 23.00?

Undertegnet med en stor Z.

Hun fniste og puttet lappen i vesken. Da hun kikket opp, satt han på plassen sin og på nytt hevet de glassene sine i en skål. Like etter kom maten på bordet.

Hun konverserte høflig med sidemannen, men tankene var et helt annet sted. Hun håpet middagen gikk fort. Hun var nemlig veldig klar for dessert!

Denne saken ble første gang publisert 17/11 2020, og sist oppdatert 23/11 2020.

Les også