Erotisk novelle

Med den ene hånden løftet han opp kjolen hennes og strøk henne over rompa

Hun visste at det når som helst kunne komme noen for å se etter dem, og det gjorde det hele mer spennende.

Pluss ikon
HISTORIE FRA VIRKELIGHETEN.
HISTORIE FRA VIRKELIGHETEN. Foto: Getty Images
Publisert

Det var øl, berusende ord, det var sommer – det var sol. Tonene til Postgirobygget strømmet ut fra dockingstasjonen der de satt rundt langbordet i hagen.

De var en gjeng på ti som hadde samlet seg på en liten grillfest i 17-tiden. Og nå, noen timer senere, hadde festen kommet godt i gang. Stemningen var god, på vei til å bli topp.

I den ene enden av langbordet satt en ung kvinne i kort utringet sommerkjole og nippet til et glass musserende vin. Hun hadde lange mørke krøller som danset når hun snudde på hodet. Hun hadde et vinnende smil og hvite fine tenner som lyste i det solbrune ansiktet hver gang hun smilte. Og det gjorde hun ofte.

Mari var singel og elsket å flørte. Hun var utadvendt og fikk derfor raskt kontakt med de andre i gjengen. Det var bare Silje, kveldens vertinne, og hennes samboer som kjente Mari fra før. Siden de andre festdeltagerne var par, hadde Silje invitert sin arbeidskollega Mathias, som hun mente ville være en perfekt match for Mari.

Mari hadde studert han nøye tidligere på kvelden, men kom fort frem til at han nok ikke var noe for henne.

– Jeg tenner ikke på ham, han er ikke mann nok... hvisket hun til Silje da hun satte seg ved siden av henne for å høre hva hun syntes.

– Mari da, svarte hun brydd, du må jo bli kjent med ham først! Så tenker jeg det andre kommer etter hvert.

Mari fylte glasset sitt igjen og tok en stor slurk.

– Kanskje jeg kan drikke ham pen, kniste hun til Silje, som bare ristet oppgitt på hodet.

De hadde det veldig koselig der de satt sammen denne varme sommerkvelden, men Mari begynte å bli rastløs. Egentlig stortrivdes hun som singel, men når hun var sammen med så mange par ble det fort litt kjedelig.

Hun elsket å flørte, men her var det kun Mathias hun kunne flørte med, og han interesserte henne ikke. Hun satt og grublet på en unnskyldning for å reise derfra, kanskje ta seg en tur på puben og sjekke markedet, da det plutselig svingte en taxi inn på gårdsplassen.

Ut av taxien kom det nok et kjærestepar. Flott, enda flere lykkelige par tenkte hun tørt. Hun skulle til å snu seg for å fortelle Silje at hun dessverre hadde fått så fryktelig vondt i hodet, da hun hørte at det smalt i en bildør til. Det var flere i taxien! Ut kom en høy og kraftig kar i camoshorts og svart singlet. Mari kjente et sug i underlivet, DET var mann med stor M!

Siljes samboer hadde funnet frem stoler til de nye gjestene og plassert dem på andre enden av langbordet. Mari hadde god utsikt fra der hun satt og tenkte slettes ikke mer på å forlate denne gjengen her. Nå begynte det jo å bli riktig så interessant!

Hun tok opp et lite speil fra veska og sjekket sminken. Øynene hennes møtte øynene i speilet og hun kunne se at de lyste av forventning. Hun rettet litt på kjolen, så utringningen ble enda mer tydelig, og lente seg en smule forover.

Nå har han god utsikt om han skulle velge å se min vei tenkte hun. Og ganske snart gjorde han nettopp det. Hun følte blikket hans brenne seg gjennom det tynne kjolestoffet og merket med en gang at brystvortene knoppet seg. Hun fikk gåsehud enda det var så varmt.

Hun orket ikke sitte så langt unna han lenger, så da sidemannen reiste seg opp var hun raskt på plass til å kapre stolen hans.

– Vi har visst ikke hilst. Mari, sa hun og rakk frem hånden.

– Trond svarte han da den store neven hans omsluttet hennes lille. Han holdt den litt lenger enn han hadde behøvd, men det gjorde henne slett ingenting. De fant raskt tonen og ble sittende å snakke om løst og fast.

Volumet på musikken økte så de måtte ganske nær hverandre for å høre hva den andre sa. Hun la hånden sin på kneet hans da hun bøyde seg mot ham, og etter en stund tok han den og førte den oppover låret sitt. Hun kjente tydelig at han hadde lyst på henne! Pikken var stor og hard, den banket under shortsen hans.

– Kom!, nærmest ropte hun inn i øret hans og reiste seg fra stolen. Han gjorde det samme og gikk etter henne mot inngangen til huset.

–Hvor skal dere?!, ropte Siri etter dem.

– Skal bare vise Trond badet!, ropte hun tilbake. Men det var slettes ikke badet hun hadde tenkt å vise Trond. Da de kom inn i huset tok hun ham i hånden og småløp ut verandadøra. De smatt mellom tujahekken og befant seg nå på plenen til naboen.

– De er ikke hjemme, så her kan vi være uforstyrret en stund, sa hun hest til Trond.

Han dro henne inntil seg og presset leppene sine mot hennes. Han kysset henne heftig, og hun besvarte kyssene hans like ivrig.

Med den ene hånden løftet han opp kjolen hennes og strøk henne over ryggen og rompa. Hun syntes det var deilig å kjenne de rue hendene hans på huden sin. Han dristet seg til å la hånden gli mellom beina hennes og kilte henne frem og tilbake over sprekken mens tungene deres roterte mot hverandre. Hun var varm og våt, så han forsto at hun var mer enn klar nok.

Han dro ned shortsen samtidig som hun raskt tråkket ut av trusa si. Hun knelte foran ham og lot ham dra kjolen over hodet sitt. Det var utrolig pirrende å være naken på plenen! Hun visste at det når som helst kunne komme noen for å se etter dem, og det gjorde det hele mer spennende.

Hun sto i perfekt høyde med pikken hans vippende foran ansiktet sitt. Hun tok et lett grep rundt den og kjente den pulsere i hånden sin. Tungen hennes lekte med tuppen som allerede glinset. Hun slikket vekk de salte dråpene før hun gapte over den og sugde han med stor iver. Hun kjente at den vokste seg enda større inne i munnen hennes, noe som gjorde henne ekstra opphisset. Etter en stund pustet han tungt og stønnet at nå måtte han få lov til å gi henne samme behandling.

Hun la seg ned på gresset, det var avkjølende og mykt. Hun rakk nesten ikke spred beina før han lå med hodet mellom dem. Med bred tunge slikket han kjønnsleppene hennes etter tur før han brått fant hennes mest følsomme punkt. Hun skvatt til og gispet høyt! Han sugde forsiktig på klitten hennes samtidig som to fingre fant veien inn i det våte og varme. Hun presset underlivet mot hånden hans og møtte fingrene hver gang de gled inn i henne. Tommelen tok over for munnen, som han nå brukte på brystene hennes. Da han bet henne lett i den stive brystvorta kom hun voldsomt!

Han la seg ned ved siden av henne og hun snudde seg mot ham. Tok hånda si rundt den halvstive kuken og fikk den på kort tid til å vokse seg stor og hard igjen. De kysset hverandre på ny og hun kjente smaken av sitt eget kjønn.

–Ri meg!, sa han hest mellom kyssene. Hun satte seg skrevs over ham og lot ham trenge inn i henne. Hun roterte sakte med hoftene, frem og tilbake samtidig som hun knadde brystene sine. Pustingen hans gikk over til stønning da hun satte opp tempoet. Hun heiste seg litt opp samtidig som hun klemte fittemusklene sammen rundt kuken hans. Han grep henne om hoftene og hjalp henne å øke takten. De lange mørke krøllene danset rundt hodet hennes der hun red ham stadig fortere.

Plutselig kjente hun at de sterke armene hans løftet henne opp og la henne ned på bakken. Han trengte inn i henne igjen. Hun kjente en ny orgasme brygge seg opp og klemte fittemusklene rundt kuken hans for hvert støt. Hun rev i gresset og måtte besinne seg for å ikke rope høyt! Han stirret fasinert på de runde brystene hennes som duvet i takt med støtene. Hun la den ene hånden rundt brystet og lekte med det samtidig som den andre hånden hennes fant den oppsvulmede klitten.

Hun gned den hardt og kjente rykningene komme. Han plasserte beina hennes opp på skuldrene sine for å kunne trenge ekstra dypt inn i henne, og da var det gjort. Hun eksploderte i en kjempeorgasme samtidig som han sprutet inn i henne.

Etter å ha pustet ut, kledde de på seg og ruslet fornøyd tilbake til de andre festdeltagerne. Da de rundet hushjørnet møtte de Silje som var på vei bak huset der de nettopp kom fra.

–Jasså, er det her dere er. Fant dere ikke inne så jeg tenkte jeg skulle gå og se etter dere nå. Syns det tok litt tid å vise hvor badet var.. .sa hun og så skeptisk bort på venninnen.

–Nei det var fort gjort det, så jeg tok han med på en liten sightseeing i nabolaget etterpå, svarte Mari knisende. Trond gikk bort til langbordet og satte seg igjen. Mari ble stående sammen med Silje, som dro fingrene mellom krøllene hennes og plukket ut et par gresstrå.

– På tide at vi klipper plenen tror jeg, sa hun fnisende.

–Ikke dere, men naboen, lo Mari.

Les flere Erotiske noveller her

Denne saken ble første gang publisert 05/05 2022.

Les også