Erotisk novelle

Han løftet meg opp i armene sine og bar meg inn i hytta. Det var en råskap som tente meg voldsomt

Jeg kjente hvor nær hånden hans var brystet mitt, og det gikk en iling gjennom kroppen min.

Pluss ikon
EROTISK NOVELLE:
EROTISK NOVELLE: Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Jeg ruslet glad og fornøyd innover i skogen. Jeg holdt den nyinnkjøpte bærplukkeren i den ene hånda og bøtta i den andre. Blåbærsesongen var definitivt i full gang, det bugnet av de herlige antioksidant-bombene. Jeg hadde gått et stykke innover og virkelig funnet et perfekt sted.

Litt til høyre for meg kunne jeg skimte en liten rød hytte. Det kunne vel ikke være privat eiendom dette?

Nåja, da burde det i så fall vært opplyst, tenkte jeg.

Ivrig satte jeg i gang med å plukke. Bøtta fylte seg sakte men sikkert opp. Brått ble jeg oppmerksom på en lyd inne i skogholtet. Hva var det? Jeg stanset, skygget for sola med hånden og kikket i retning lyden. Kunne ikke se noe, men hørte tydelig at lyden kom nærmere. Det knakk i småkvister og raslet i lyngen.

Herregud, det er vel ikke bjørn her? Ulv? Jeg kjente hvordan hjertet begynte å galoppere under den tynne T-skjorten. Alle sansene var i beredskap. Hjernen sluttet å tenke fornuftig.

Løp! sa den. Kom deg i sikkerhet!

Jeg snudde meg raskt rundt og begynte å løpe. Hørte den skremmende lyden bak meg igjen, den kom nærmere. Nå var jeg ikke i tvil, det var et dyr, et stort et, og det hadde fått øye på meg. Jeg kjente hvordan frykten jaget vilt rundt i kroppen min, og det suste i ørene der jeg løp bortover lyngen så blåbærene fra bøtta skvatt rundt meg på alle kanter. Jeg kastet fra meg både bøtta og bærplukkeren og økte farten.

Plutselig mistet jeg bakkekontakten. Jeg stupte nedover en bratt skråning og ble liggende på magen. Nå dør jeg! Jeg landet mykt, men var overbevist om at jeg om få sekunder ville bli slitt i stykker av rovdyret som snart kom til å kaste seg over meg. Jeg knep øynene hardt sammen og skrek høyt!

Plutselig hørete jeg en skarp plystretone, og en mann som ropte:

– På plass!!

Forundret åpnet jeg øynene og vred på hodet. Bak meg, på kanten av skråningen, sto en diger hund. Den kikket på meg med store, mørke øyne og logret ivrig.

Herregud! En hund? Jeg kjente rødmen spre seg over hele kroppen. Så flaut! Noe så idiotisk!

Visstnok var den enormt svær, men likevel – det var en HUND! Jeg hadde mest lyst til å begrave ansiktet i lyngen da et hode tittet nysgjerrig ned mot meg. En mann i grønne jaktklær.

– Hvordan gikk det? spurte han bekymret.

Jeg fikk stotret frem at det gikk fint. Jeg følte meg bra dum her jeg lå rett ut på magen, så jeg forsøkte å reise meg opp.

Jeg skrek ut! En skarp smerte jog gjennom kroppen, og jeg måtte sette meg ned igjen.

– Foten min, jeg klarer ikke trå på den, sa jeg fortvilet.

På et byks var han nede hos meg og hjalp meg opp.

– Auda! Du trenger is på den der.

Han nikket ned mot ankelen min som jeg nå så at hadde hovnet kraftig opp.

– Klarer du å hinke? Hytta mi er rett i nærheten.

Han tok et godt tak rundt livet mitt og støttet meg etter beste evne. Jeg kjente hvor nær hånden hans var brystet mitt, og det gikk en iling gjennom kroppen min. Han var ganske kjekk. Bustete, brunt hår, solbrun kropp og snille øyne.

Vi sa ikke så masse, måtte konsentrere oss om å komme oss frem. Det gikk sakte, men til slutt var vi fremme.

Da løftet han meg rett og slett opp i de sterke armene sine og bar meg opp trappen til verandaen. Han dumpet meg ned på en sofa og sa at han straks kom tilbake. Hunden trasket ivrig etter ham, og jeg ble sittende alene med den verkende ankelen.

Jeg kjente hvordan hjertet mitt dunket. Ikke av redsel denne gangen.

Jeg tror ikke jeg er blitt løftet i voksen alder før, det var en spesiell følelse. Jeg likte det! Det fikk meg til å føle meg lett som en fjær, og han virket stor og mandig.

Han kom tilbake med isen. Satte seg ved siden av meg i sofaen og la foten min over lårene sine. Forsiktig tok han av meg joggeskoen og la det kalde omslaget rundt ankelen.

Vi ble sittende lenge å prate. Hele tiden rørte han ved meg. Om det var bevisst eller ikke vet jeg ikke, men jeg hadde så absolutt ikke noe i mot det. Jeg nøt å kjenne de store, rue hendene som masserte leggen og ankelen min så forsiktig.

– Skal du prøve å stå på foten nå? spurte han og reiste seg opp.

Han holdt en hånd ut foran meg, og jeg grep den. Langsomt reiste jeg meg og satte prøvende foten ned. Det gikk fint. Vondt var det, men jeg kunne trå på den nå. Jeg ble litt for ivrig, og før jeg visste ordet av det mistet jeg balansen og havnet rett i armene hans.

Flau over å være så klønete, skulle jeg til å trekke meg tilbake. Men da holdt han meg igjen. Presset meg lett mot seg. Jeg lente hodet mot brystkassen hans og kjente hvordan hjertet slo. Da jeg kikket opp kysset han meg. Myke lepper som kysset meg grådig. Ikke nølende og forsiktig slik det første kysset ofte er, men målbevisst og sultent.

Med ett løftet han meg opp i armene sine og bar meg inn i hytta. Det var en råskap over denne mannen som tente meg voldsomt. Han la meg ned på sengen og løftet opp T-skjorten min. Kysset meg på begge brystene, deretter nedover magen, samtidig som han listig dro ned både buksen og trusen min.

Han begravde hodet i skrittet mitt og kilte meg mellom sprekken med tunga. Den var varm og våt, akkurat som jeg selv var nå. Jeg spriket med beina og kjente en sitrende forventning bygge seg opp. Han tok seg god tid, nesten for god. Jeg merket at jeg ble utålmodig, var så klar for å kjenne kuken hans, som jeg enda ikke hadde fått se.

Som om han leste tankene mine stoppet han, kledde raskt av seg og sto nå ved sengekanten med kuken vippende mot meg. Stor og hard, klar til bruk.

Ja! tenkte jeg. Kom med den!

Jeg løftet armene som i en invitasjon til at han skulle legge seg ned på meg, og han gjorde det. Det var deilig å kjenne tyngden av ham. Han kysset meg grådig mens jeg vred meg av nytelse under ham. Han heiste seg litt opp, dro T-skjorten over hodet mitt og hektet av meg BH-en.

Nå lå jeg der helt naken med ham liggende halvveis over meg, men han holdt fremdeles litt igjen. Han lekte med brystvortene mine. La seg ved siden av meg og sugde den ene brystvorten hardt og lenge mens han rullet den andre mellom fingrene. Jeg klynket bedende idet jeg tok tak rundt det grove lemmet hans med hånden. Jeg runket ham raskt. Dro hånden opp og ned over skaftet. Ivrig. Lengtende. Ville kjenne ham i meg, nå!

Han snudde meg rundt så jeg ble liggende på siden. Han lå tett inntil meg, jeg kjente kuken presse mot rumpa. Han bet meg i øreflippen så gåsehuden sto over hele kroppen min. Han la en hånd rundt det ene brystet mitt og klemte til. Brystvortene var steinharde. Han løftet opp det ene beinet mitt og trengte inn i meg fra siden. Det var en stilling jeg aldri hadde forsøkt før, men som jeg definitivt fikk sansen for. Han bunnet meg på første støtet, og jeg stønnet høyt. Jeg tok i mot ham, nøt å kjenne at han gled inn og ut. Det var glatt og deilig.

Jeg lot hånden gli raskt over klitten min og kjente at jeg var nær målet. Jeg pustet støtvis mens den pulserende følelsen i underlivet spredte seg utover til resten av kroppen. Jeg presset meg mot ham for å få ham så nær og langt inn i meg som mulig. Da hørte jeg et gutturalt brøl bak meg og merket at han tømte seg. Jeg klemte rundt pikken hans og holdt ham fast mens orgasmebølgene skyllet gjennom oss begge.

Vi lå ved siden av hverandre, og han strøk meg lett over magen. Jeg lukket øynene mens jeg fikk igjen pusten. Den jevne pusten hans var så beroligende å høre på at jeg etter en stund døset av.

Da jeg våknet var sengen tom.

Ved siden av klærne mine på gulvet sto bærplukkeren og bøtta – han hadde fylt den full av blåbær! På toppen lå en lapp:

«Følte for å gjøre det godt igjen for de tapte bærene som hunden min skremte ut av bøtta di. »

Jeg smilte fornøyd og tenkte at det har du da så sannelig gjort allerede.

Denne saken ble første gang publisert 09/11 2020, og sist oppdatert 08/09 2023.

Les også